Fali akasztó, kerémia bögre, asztalterítő, fém váza

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Fali akasztó, kerémia bögre, asztalterítő, fém váza - Tchibo

Akár a LED égősor rögzítéséhez is alkalmas lehet az antik hatású fali akasztó szett, ami eredetileg természetesen ruhák felakasztásához lett tervezve. Az alumíniumból készült, ornamentikus mintájú akasztókon – melyekből két darabot találunk egy csomagban – emellett kulcsok, vagy ékszerek is nyugodtan tárolhatók, rögzítéséhez pedig mindent megtalálunk a csomagban: csavarok és tiplik is érkeznek az akasztókkal együtt, hogy pillanatok alatt elhelyezhessük őket ott, ahol a leginkább szükségét érezzük néhány esztétikus kinézetű, új akasztónak!

A kívül ezüstszínű, belül fekete fém váza természetesen funkciójának megfelelően is nyugodtan használható, azonban virágok nélkül is nagyon jól mutat majd, hiszen tükörfényesre polírozott alumínium anyagának és prégelt hatású felületének köszönhetően egymagában is könnyedén felhívja magára a figyelmet, miközben keveredik benne az elegáns és a rusztikus megjelenés. A kézzel készített – és így minden esetben egyedi – váza 31 cm magas.

Ha a konyhába és az étkezőbe szeretnénk becsempészni Marokkó hangulatát, akkor is rengeteg lehetőség közül válogathatunk! Az asztalterítő és az asztali futó is tiszta pamutból készült, mintázatuk pedig könnyedén egy varázslatos világba repít! A 10 személyes terítő fehér alapján halvány kék minta visz mediterrán könnyedséget az asztalra, ráadásul többféle stílusú étkészlettel is tökéletesen harmonizál majd. A 40x180 cm-es asztali futó szintén fehér alapú, ezen azonban nagyobb méretű és erőteljesebb kék színű az ornamentikus minta, így figyelemfelkeltő, karakteres darabja lesz az étkezőnek, akár terítővel, akár anélkül alkalmazzuk majd!

A fém szalvétatartó szintén ornamentikus mintával készült, így biztosan karakteres darabja lesz az asztalnak, akár önmagában szeretnénk vele biztosítani a mesés hangulatot, akár más elemek kiegészítéseként. A fehér színű, porbevonatú tárolóban a harsány, erőteljes színű szalvéták mutatnak majd igazán jól, hiszen ezekkel nagyon szépen látható lesz egzotikus mintázata, miközben a szalvéták is mindig kéznél lesznek majd – melyek közül a kereskedelmi forgalomban kapható méretek tökéletesen illenek majd a tárolóba!

Hangulatos étkészletként, de külön-külön is megvásárolhatjuk a csíkos kerámia bögrét, a virágmintás kerámia tálat és a virágmintás kerámia tálkaszettet, amelyek tökéletesen harmonizálnak egymással, így minden étkezés során a saját külön bejáratú mesevilágunkban érezhetjük majd magunkat! A kiváló minőségű kerámiából készült darabok mindegyike kézzel festett, így egyedi, a tálkaszett darabjai ráadásul eltérő mintával rendelkeznek! A 10 cm magasságú, 450 ml-es bögre tökéletes a reggeli teához, kakaóhoz, vagy tejeskávéhoz, míg az öblös, 6 cm magasságú, felül 14 cm átmérőjű tálkák a müzlihez, vagy zabpehelyhez jönnek majd igazán jól. A 6 cm magasságú, felül 28 cm átmérőjű virágmintás tál saláták, sütemények tálalásához nyújt stílusos segítséget, de általában elmondható, hogy ezek a darabok üresen is figyelemfelkeltő, karakteres díszei lesznek az asztalnak!

A teljes, állandó lakberendezés kínálatból válogatva rengeteg további ötlet közül válogathatunk, amelyek között találunk bútorokat és kisebb kiegészítőket is – ami közös bennük, hogy ügyesen összeválogatva őket mind mesés hatékonysággal kölcsönöznek majd új megjelenést a lakásunknak!

Kapcsolódó cikkek

Vénusz képek modern változatai

Így néznek ki a híres Vénusz festmények modern, Photoshop változatai

Lauren Wade az az amerikai fotós, aki újraalkotta a nőket ábrázoló festményeket.

Az óvodai jelek jelentése

Az óvodai jelek jelentése

A vasalható ovis jelek fajtái széles körben mozognak, pontosan azért, mert minden figurának megvan a maga jelentése. Lássuk, hogy mit takarnak!

Belföldi kirándulóhelyek

Belföldi kirándulóhelyek

Adunk most néhány tippet, ahová autóval is könnyedén el lehet jutni, amennyiben családi kirándulást tervezünk.