Női ruhák – nagy méretben is (52-es, 54-es) - itt az új női divat!

A Tchibo webáruház ajánlatában épp olyan termékeket találunk, amelyekben igazán csinosak lehetünk az enyhébb, de a hűvősebb napokon is, ráadásul rengeteg darabot akár 52/54-es méretben is megtalálunk a kínálatban!
Női divat, női ruhák - nagy méretben is! 52-es, 54-es méret! Blézer, felső, blúz, nadrág, szabadidőnadrág, pulóver, szabadidő felső, kabát, sneaker

Bár még gyakran fújnak hideg szelek, a tavasz is rettenthetetlenül közelít, így érdemes olyan darabokkal felfrissíteni a ruhatárunkat, amelyek az átmeneti időszakban is biztosítják a kellemes, kényelmes, mégis trendi megjelenést! A Tchibo webáruház heti ajánlatában épp ezért most olyan termékeket találunk, amelyekben igazán csinosak lehetünk az enyhébb, de a hűvősebb napokon is, ráadásul rengeteg darabot akár 52/54-es méretben is megtalálunk a kínálatban! Ne habozzunk hát felfedezni a divatos darabokat, amelyekkel felvértezve vidámabban várhatjuk a tavaszt!



Minden összeállítást feldob, nőies, mégis kényelmes: a sötétkék női blézer teljesen új megjelenést kölcsönöz a felsőknek, miközben puha, pamut-sztreccs anyagával öleli körül a testet, biztosítva így a kényelmes megjelenést. A blézer bécsi varrásai a nőies sziluettről gondoskodnak majd, két rávarrt, bevágott zsebe pedig biztos helyet ad az apróságoknak. Elöl két gombbal zárható, ami még tökéletesebbé teszi a megjelenést – ezzel a blézerrel nem kell sokat gondolkodnunk, hiszen bármihez nyugodtan felkaphatjuk, ezzel téve még csinosabbá a megjelenésünket!

A női csíkos felső tökéletes választás lesz, akár a blézerhez, akár önmagában viseljük majd – de egy könnyű kardigánnal is verhetetlen párost alkothat! A bőrbarát pamutból készült darab fehér alapján sötétkék csíkok, elöl pedig egy szív körvonala látható piros színben. A kerek nyakkivágású, hosszú ujjú felső oldalhasítékai gondoskodnak a tökéletes kényelemről és a szabad mozgás élményéről, miközben az örökké divatos csíkok garantálják, hogy trendi megjelenéssel vághassunk neki bármilyen feladatnak!



Szintén minden helyzetben jól használható, divatos darab a piros alapon fehér szívecskékkel díszített női blúz, amelyen több apró részlet is magára – és persze a viselőjére – vonja a figyelmet! A hasítékkal ellátott kerek nyakkivágás, valamint a szívfüggővel díszített rugalmas alsó szegély igazán magával ragadó megoldások, amik esztétikus módon járulnak hozzá a kellemes, lágy esésű viszkóz-sztreccs anyag által nyújtott kényelemhez. Mindemellett a hátpasszénál található húzott megoldás – aminek köszönhetően különösen szép esésű a piros blúz – már csak hab a tortán!



A vidám felsők mellett természetesen nadrágokat is találunk a kínálatban: az alakformáló jerseynadrág kellemesen puha, formatartó kevert viszkóz anyagával csaknem minden összeállításban remekül felhasználható! Az alakformáló hatásról a széles derékrész két oldalsó, sztreccs betoldása gondoskodik, miközben a magas szabás az optimális tartást biztosítja. Az elöl található osztóvarrásokkal a nadrág előnyösen hangsúlyozza az alakot, így a sötétkék színben kapható darab igazi alapdarab lehet a jó idő beköszöntével!

A szürke női szabadidőnadrág inkább otthonra, vagy sportoláshoz ideális viselet, hiszen magas pamuttartalmú, puha anyaga lazán követi a test vonalát, szabad mozgást és kényelmes viseletet biztosítva. A húzózsinórral és megkötővel ellátott derékrésznek köszönhetően a kellemes tartás is garantált, miközben a csinos megjelenésről sem kell lemondani, hiszen az oldalvarrásnál halszálkamintás, mutatós csík díszíti ezt a lezser darabot! Két bevágott zsebében kényelmesen elférnek a hasznos apróságok, így igazán kényelmes és praktikus darabbal bővíthetjük a ruhatárunkat, ha ezt a nadrágot választjuk!

A piros igazán trendi szín, így igazán jól mutat ezen a strukturált felületű női pulóveren is, amely kis állógallérral és enyhén ejtett ujjakkal készült, így tökéletes viselet a hűvösebb napokon is! Egyenes alsó szegélyén oldalhasítékok, valamint egy kis szív alakú fémlemezke található, így lesz igazán divatos megjelenésű a puha, kevert viszkózanyagú felső, amely az esztétikus megjelenés mellett a kellemes, kényelmes viseletet is biztosítja majd számunkra!

A sötétkék női szabadidő felső kellemesen puha, pamuttartalmú anyagból készült, enyhén bolyhozott felülettel, derékrészén pedig rejtett húzózsinór található a tökéletes illeszkedés érdekében! Az itt található, ezüstösen csillogó megkötők mellett a kapucni is ugyanilyen anyagú, rejtett húzózsinórral van ellátva, ráadásul a húzózsinórok fém végei is igazán szépen mutatnak! A felsőn két rávarrt zsebet is találunk a legfontosabb apróságok számára, így ezeket is mindig magunknál tudhatjuk a divatos, kényelmes felsőt viselve!

A kevert anyagú sötétkék kabát különösen ideális viselet a hűvös időjárásban, hiszen elöl rendkívül könnyű, meleg köztes réteg található benne, hátul és az ujjaknál pedig lágy esésű jersey anyagból készült, így megfelelő védelmet nyújt, miközben nem korlátozza a mozgást! Kontrasztszínű első cipzárja modern hatást kelt, cipzáras, bevágott zsebeiben pedig elfér a telefon, a kesztyű, vagy épp a kulcsok, de akár a kezünket is zsebre tehetjük, ha nagyon hűvösre fordulna az idő!

Az igazán divatos szettekhez elengedhetetlen egy visszafogott, mégis feltűnő cipő, mint amilyen az ezüst színű sneaker, ami formájában egyszerű, ezüst színével azonban mégis magára vonja a figyelmet! A maximális kényelmet enyhén magasított járótalpa biztosítja, miközben a fel- és levételt megkönnyítendő a cipőfűző mellett kiegészítő cipzárt is találunk rajta! Krómmentesen cserzett bőr felsőrésze finoman barkázott, fémes hatású, ezüstösen csillogó bevonattal, miközben maga a cipő keskeny kialakítású, így igazán stílusos kiegészítője lehet a sportos, vagy épp sportosan elegáns összeállításoknak!

A teljes kínálatban természetesen ezúttal is még több trendi darab közül válogathatunk, épp ezért böngésszük át alaposan, nehogy lemaradjunk valamiről!

Kapcsolódó cikkek

Az óvodai jelek jelentése

Az óvodai jelek jelentése

A vasalható ovis jelek fajtái széles körben mozognak, pontosan azért, mert minden figurának megvan a maga jelentése. Lássuk, hogy mit takarnak!

Coke Life, a bio kóla.

Érdekes tények a Coca-Coláról

A Coca-Cola eredetileg gyógyszer volt.

Híres alkotások hajra festve

Haj, mint festővászon

Élnek olyan kreatív fodrászok közöttünk, akik híres festményeket festenek rá ügyfeleik hajára.