hirek

Nyári divat – női ruhák közt böngésztünk


Két színben (fehér és sötétkék) kapható lyukhímzéses pólóblúz, amelynek lágy esésű anyaga magas pamuttartalommal készült, így ez a darab is kényelmes viseletet biztosít. Az első rész végig lyukhímzett anyagának köszönhetően különösen esztétikus, érdekes megjelenésű darabról van szó, melynek rövid raglánujjain rögzített felhajtás található, hátrésze pedig lekerekített alsó szegéllyel készült. Mindkét színben jól kombinálható felsőről van szó, ami akár a munkahelyen, akár egy kerti összejövetelen megállja majd a helyét, miközben viselője begyűjtheti majd a bókokat lezser, mégis elegáns megjelenéséért!

A lyukhímzéses ruha esetén is ezt a kellemes, figyelemfelkeltő, mégsem hivalkodó díszítési megoldást találjuk, amely az alsó szegélynél, és a nyakkivágás alatt használva dobja föl a kellemes halványkék színű, biopamut anyagból készült darabot. A lágy esésű japán ujjakkal készült ruha bősége a derékrésznél található megkötővel igény szerint szabályozható, így mindig a legkényelmesebbre állítható be az enyhén kiálló alsó szegélyével is nőies sziluettet biztosító, könnyű nyári darab, amelyen szintén találunk egy kis fémlemezkét, ám jóval eldugottabb helyen, hátul, a nyakkivágás alatt.

Az igazán egyszerű darabok kedvelőinek a sötétkék alapon fehér csíkos jersey ruha keltheti fel a figyelmét a kínálatból, ami bőrbarát, tiszta pamut anyagával mindig kellemes viselet lesz. A fodros, félhosszú ujjak, a kerek nyakkivágás és a sötétkék alapszín visszafogott megjelenést ad, így akár magában, akár leggings-szel is viselhetjük – utóbbi megoldás esetén pedig már csak rajtunk múlik, hogy színben passzoló, és így az egyszerűséget erősítő megoldást választunk, vagy esetleg viszünk egy kis extra színt a megjelenésünkbe egy figyelemfelkeltőbb darabbal!

A stílusos, trendi darabokhoz már csak egy igazán kényelmes lábbelire van szükség, a fémes hatású női papucs pedig éppen ilyen darab! Két kevert anyagú pántja nubukbőr hatást kelt, fémesen csillogó rózsaszínes árnyalattal, miközben puhán párnázott talpkialakítása és enyhén profilozott járótalpa gondoskodik arról, hogy akár egy végigjárkált nap végére is kényelmes társunk legyen. Ez a modern megjelenésű papucs igazi aduász a nyári napokon, akár egy laza farmerhez, akár egy csinos ruhához viseljük!

A heti kínálat mellett van ún. állandó kínálat is a Tchibo-nál, ahol pólók, topok, azaz női topoknadrágok, szoknyák, fehérneműk, melltartók, pizsamák, hálóingek, szabadidőruhák is találhatók, és érdemes körbenézni az outlet részen is.