Nagy segítség lehet az e-liquid

A hagyományos cigaretta kellemetlen szájszagot, sárga fogakat eredményezhet.
Mi az az e liquid, és mire jó?

Nagyon sokféle káros szenvedély létezik, amelyek közé tartozik többek között a dohányzás is. A hagyományos cigaretta kellemetlen szájszagot, sárga fogakat eredményezhet. Ez ugyanakkor még csak a jéghegy csúcsa, hiszen mindenki tudja, hogy mennyi más rendkívül negatív egészségügyi panasz kiváltó oka.A leszokáshoz az e liquid és az elektromos cigaretta nagyban hozzájárulhat.
Első lépésben történjen meg a felismerés, hogy rossz úton haladunk, majd ezt követően kezdetét veheti egy hosszabb lépésenkénti folyamat, aminek a vége a teljes elhagyás. Nem mindegy ugyanakkor, hogy a pöfékelés miért történik meg.

Ha a nikotin utáni vágyunkat szándékozunk kielégíteni egyszerűen, akkor az e liquid ebben nagyon hatásos társunk lesz. Mi választhatjuk meg, hogy pontosan mekkora adagot vigyünk be egyetlen szívással, így aztán a fokozott leállás nem jelenthet problémát. Az e liquid mindezen túl még ízesített formában is kapható. Tehát, ha amúgy sem vagyunk oda a hagyományos cigi kellemetlen ízéért, akkor nyugodtan leválthatjuk azt valami finomabbal, ami nagyobb élvezetet nyújt.

Az e liquid betöltése a készülékbe nem jelent problémát. Mindösszesen néhány pillanattatot vesz el az időnkből, azért utazás közben, kirándulás során egyaránt elvégezhető. Csupán arra kell figyelnünk, hogy mindig legyen elegendő e liquid nálunk. Ha komolyan gondolkodunk a leszokás vagy egy jóval egészségesebb alternatíva kérdéskörével, akkor az elektromos változat azonnal a rendelkezésünkre áll. Pár kattintás és e liquid és cigi a mienk is lehet.

Kapcsolódó cikkek

Laboratorium.hu - ásványolaj a pizzásdobozban! - ásványolaj jelentése

Ásványolaj a pizzásdobozban?

Az Európai Unió egy új veszélyforrásra hívja fel a figyelmet. A papír csomagolóanyag ásványianyag-tartalma bekerülhet az élelmiszerbe, ami kifejezetten veszélyes.

Belföldi kirándulóhelyek

Belföldi kirándulóhelyek

Adunk most néhány tippet, ahová autóval is könnyedén el lehet jutni, amennyiben családi kirándulást tervezünk.

Vénusz képek modern változatai

Így néznek ki a híres Vénusz festmények modern, Photoshop változatai

Lauren Wade az az amerikai fotós, aki újraalkotta a nőket ábrázoló festményeket.