Fruska bisztró

Ha azon gondolkozol, hogyan is tölthetnél el egy napsütéses péntek délutánt, akkor a Fruska bisztró a Kopaszi-gáton remek helynek ígérkezik.
Fruska bistro - Kopaszi Gát, Budapest

Külsőre nem kifejezetten tűnik ki a parton felsorakozó éttermek sokaságából, viszont belül annál inkább különleges. A design hangulatos, a régi retrót idéző, talán kicsit olyan érzésünk is lehet, mintha a berendezési tárgyakat random összedobálták volna, mégis van az egészben egyfajta harmónia.Nagyon tetszett az étlap&itallap designja, számomra rendkívül eredeti, hogy grafikust kértek fel ennek a megtervezéséhez, ettől lett igazán egyedi a megjelenése; ez egyébként vonatkozik a bejárat fölött lógó cégérre is.

A fix kínálat mellett folyamatosan frissülő szezonális választék van, melyet vendégséfek és kreatívok állítanak össze.A mi választásunk az édesburgonyás chorizo levesre és a rablóhúsra esett, némi gyümölcsfröccs társaságában. A leves remek volt, kellemesen csípős-fűszeres, krémes és könnyű. A rablóhúsról - bár én nem kóstoltam - szintén pozitív véleménnyel volt a párom, olyannyira, hogy még másnap is azt emlegette.Külön említést érdemel a kedves és szolgálatkész személyzet, a fiatalos hangulat, ami az egész hely atmoszféráját áthatja.Pozitív élményekkel távoztunk, ha arra jártok, érdemes tennetek egy kis kitérőt nektek is a Fruska Bisztróba.


2021-10-26 11:00:02

Kapcsolódó cikkek