Fogszabályozás az Optimum Fogászatnál

Manapság szerencsére már nem elérhetetlen vágyálom a tökéletes fogsor.
Fogszabályozás - Optimum Fogászat Budapest, IX. kerület

Manapság szerencsére már nem elérhetetlen vágyálom a tökéletes fogsor. A modern technológiáknak köszönhetően felnőtt korban is kiválóan lehet orvosolni a fogak illetve a harapás szabálytalanságait akár 1-1,5 év alatt! Az Optimum Fogászatnál többféle lehetőség közül, a fogorvos segítségével választhatja ki, pénztárcájához, és igényeihez mérten az önnek legmegfelelőbb készüléket.

Továbbá nálunk nem kell attól tartania, hogy a kezelési költség a fogszabályzás végére megfizethetetlen összegre rúg, hiszen az első ingyenes konzultáció során körülbelül 90%os pontossággal meg tudjuk becsülni a várható teljes költséget. Emellett már az első vizsgálat során meg tudunk határozni egy kezdetleges kezelési tervet, melyet az arc-és szájfotó analízisek után tökéletesítünk.

A tervek természetesen az arc és a mosoly esztétikai szempontjainak figyelembevételével készülnek, így végeredményben minden szempontból tökéletes mosolyt kapunk. Ráadásul az esetek túlnyomó többségében a fogszabályozást ma már foghúzás és műtét nélkül tudjuk kivitelezni, így nincs mitől tartani a tökéletes mosolyra vágyóknak!

Amennyiben Ön is fogszabályozáson gondolkodik, keresse fel az Optimum Fogászatot, és tájékozódjon lehetőségeiről első, ingyenes konzultációnk során!

Kapcsolódó cikkek

Tűzzel szárítja be a hajat

Tűzzel fixál hajat ez a borbély

Egy palesztin borbély, Ramadan Adwan tűzzel állítja be vendégei haját tökéletes formára.

Vénusz képek modern változatai

Így néznek ki a híres Vénusz festmények modern, Photoshop változatai

Lauren Wade az az amerikai fotós, aki újraalkotta a nőket ábrázoló festményeket.

Híres alkotások hajra festve

Haj, mint festővászon

Élnek olyan kreatív fodrászok közöttünk, akik híres festményeket festenek rá ügyfeleik hajára.