Ajándék ötletek férfiaknak – a Tchibo webáruház kínálatából szemezgettünk

Sokunknak okozhat fejtörést, hogy milyen ajándékkal lepjük meg az urakat. Mi az, aminek biztosan örülni fognak, aminek tényleg hasznát veszik?
Ajándék ötletek férfiaknak

Sokunknak okozhat fejtörést, hogy milyen ajándékkal lepjük meg az urakat karácsonykor. Mi az, aminek biztosan örülni fognak, aminek tényleg hasznát veszik? A Tchibo webáruházban most sem csalódunk: eheti új ajánlatuk éppen erre a területre koncentrált. Ajándék ötletek férfiaknak - élmény és szórakozás, nagyszerű hangzás, lebilincselő technika, okos, praktikus és minőségi megoldások! Íme, néhány kiemelt ajánlat ízelítőül!

Praktikus és minőségi ez a férfi pizsama, mely puhán bolyhozott single-jersey anyagú. A bőrbarát, *tiszta pamutból készült pizsamában garantált a pihentető éjszakai alvás. A pizsama egyenes szabású. A pizsamanadrág a gumis derékrésznek köszönhetően optimálisan illeszkedik. Kényelmes és kellemes viselet.

Még ez is a kütyük világa: WLAN internetrádió fekete színben. Ez a WLAN-internetrádió a világ minden részéről veszi a zenét és a híreket - a számítógép, okostelefon vagy táblagép bekacsolása nélkül. Bluetooth®-on vagy WLAN hálózaton keresztül vezeték nélküli hangszóróként is használható okostelefonhoz. A faburkolatú bassreflex hangszórók kitűnő hangzásról gondoskodnak. 250 kedvenc internetes rádióállomás tárolható el. Az automatikus vagy manuális adókereséssel rendelkező beépített FM rádión 20 rádióállomás tárolható. Színes kijelzője megjeleníti az adott rádióállomás logóját. A zeneátvitel vezeték nélkül. WLAN routerről törtnik, ezért az internetrádió tetszés szerint bármelyik helyiségben elhelyezhető. A WLAN-rádiót ötnapos időjárás-előrejelzéssel, pontos idő kijelzéssel, ébresztő funkcióval és elalvás időzítővel látták el. A rádió kényelmesen, távirányítóval vezérelhető.

Egy álom: könnyen kezelhető férfi ing sötétkék alapon nyomott és kockás mintákkal. Ez az ing az Easy Care kidolgozással készült, könnyen vasalható anyagának köszönhetően rendkívül egyszerűen kezelhető. Az ing olyan modern szabásvonalú, enyhén karcsúsított törzsrésszel rendelkezik, amely kellően szabad mozgást tesz lehetővé. Mindemellett a hosszú ujjú inget legombolható gallérral is ellátták. Az állítható bőségű mandzsettáknak és az enyhén lekerekített alsó szegélynek köszönhetően egyszerűen tökéletesen áll!

Élmény is ajándékozható

Kiváló ajándék lehet egy vezetéstechnikai tréning is, hiszen nem csak élmény, hanem nagyon hasznos is, a sofőr párod számára, hogy később egy hirtelen vészhelyzetben jól döntsön vezetés közben, pl. a jegen úton ne lépjen a fékre. Akár a saját életed mentheted meg később ezzel.

Kapcsolódó cikkek

Különleges képek

Különleges képek

Alexa Meade élő olajfestményeket fest.

Okos autópálya Hollandiában - smart highway - Daan Roosegaarde tervezésében

Világító utak Hollandiában

Daan Roosegaarde olyan utakat tervezetett Hollandiában, amik sötétben világítanak.

Vénusz képek modern változatai

Így néznek ki a híres Vénusz festmények modern, Photoshop változatai

Lauren Wade az az amerikai fotós, aki újraalkotta a nőket ábrázoló festményeket.