Hulladékgyűjtő táska, seprű, összehajtható vödör, üvegmosó kefe

A Tchibo webáruház heti kínálatából válogattunk.
Hulladékgyűjtő táska, seprű, összehajtható vödör, üvegmosó kefe - Tchibo webáruház

A lakás tisztán és rendezetten tartása fontos és rendszeres feladat – amelyet el lehet vidáman is végezni, ha hatékony eszközökkel vesszük fel a harcot a kosz és a káosz ellen! A Tchibo webáruház heti ajánlatában éppen ezért olyan válogatott kellékeket találunk, amelyeket csatasorba állítva könnyebben és gyorsabban végezhetünk még ezzel az általában kevésbé kedvelt feladattal is. Az apró, újrahasznosított anyagokból készült műanyag keféktől a nagyobb elektromos eszközökig mindent megtalálunk, ami ahhoz kell, hogy a lakás ragyogóan tiszta legyen, méghozzá a lehető legrövidebb idő alatt!



Bár a környezettudatos életmód egyre népszerűbb, sokakat tart vissza az az elképzelés, hogy teljesen át kell alakítaniuk az életüket ahhoz, hogy beállhassanak a sorba. Bár ebben néhány esetben lehet igazság, azért bőven léteznek olyan dolgok, amiket kis energiabefektetéssel is megtehetünk a környezetünkért. Ilyen a szelektív hulladékgyűjtés, amihez ez a 3 darabos szelektív hulladékgyűjtő táska szett lehet az első lépés – az egyenként 10 kg teherbírású, 40 l űrtartalmú, eltérő szürke színű táskák patentgombbal összekapcsolhatók, ezen kívül stabil hordozófülekkel rendelkeznek, így külön-külön is könnyedén mozgathatók. Oldalukon minta is jelzi, hogy melyikbe milyen típusú hulladék kerüljön. A nedves ruhával letörölhető táskák könnyen tisztíthatók, ráadásul maguk is újrahasznosított anyag felhasználásával készültek!



A 3 részes nyéllel készült univerzális seprű igazi aduász, ha csupán egy gyors takarításra van idő: gumisörtéi különös alapossággal gyűjtik össze a port, a hajszálakat és egyéb szöszöket is, ráadásul mindenféle padlófelületen (vagyis járólapon, laminált padlón és szőnyegen is!) használhatjuk a tökéletes tisztaság érdekében. Miután végeztünk a sepregetéssel, rögtön át is térhetünk a felmosásra, méghozzá ugyanezzel az eszközzel, ugyanis a felmosórongyot is könnyedén rögzíthetjük hozzá. Miután pedig mindennel végeztünk, elég folyó víz alatt megtisztítani a seprűt, és szétcsavarozni a nyelét, hogy igazán helytakarékos módon tárolhassuk új kedvenc takarítóeszközünket!


Ha a helytakarékosság fontos szempont, akkor az 5 literes, összehajtható vödör is jól jöhet otthonra. Teljesen összehajtható, méghozzá pillanatok alatt! A stabil, erős műanyagból készült vödör szürke és sárga elemei tökéletesen helyezkednek egymásba, emellett nedves ruhával tisztíthatók, ráadásul a vödör füle lapos állapotban is használható akasztóként, így igazán praktikus megoldás lehet kisebb lakásokba, de akár utazáshoz, például kempingezéshez is.



A szilikon mosogatótálca-szűrőbetét segít abban, hogy a konyha főzés közben is a lehető legtisztább maradjon – vagy legalábbis a lehető leggyorsabban térhessen vissza ebbe az állapotba. Szűrőként élelmiszerek megmosásához alkalmas, de egyszerű vele összegyűjteni a hámozás maradványait, a mosogató alján elhelyezve pedig kíméli mind a mosogató, mind az edények felületét. A betét minden 34 cm-nél szélesebb mosogatóban használható.



Nehezen tisztítható palackok és üvegek esetén jöhet jól az újrahasznosított anyaggal készült üvegmosó kefe, ami kifejezetten ebben segít majd! A 35 cm hosszú kefe 2 cm-es átmérőjének köszönhetően a keskeny palackokba is könnyen beilleszthető, hogy gumisörtéivel alaposan megtisztíthassa ezek belső felületét is. A kancsókhoz, cumisüvegekhez és keskenyebb csészékhez is tökéletes kefe markolata ergonomikusan formázott és softgrip bevonattal készült, így tökéletesen illeszkedik a kézbe és kényelmes a használata – ami után praktikus akasztófülével könnyedén felakasztható a számára kijelölt helyre.



4-8 cm-es átmérőjű lefolyókhoz illeszkedik a 2 az 1-ben lefolyószűrő és dugó, amely nevének megfelelően kettős funkciót tölt be a konyhában: a nagyobb, de a mosogató lefolyóján még kényelmesen átférő szennyeződéseket csípi el időben, hogy azok ne tömíthessék el később a cső nehezebben hozzáférhető részeit, illetve egyetlen mozdulattal teljesen el is zárhatjuk vele a lefolyót. Az eszköz a peremek lenyomásával zárható és a középső rész megnyomásával pedig újranyitható.



A kicsi, ám annál hasznosabb eszközök sorát gyarapítja a csapra rögzíthető vízkőmentesítő fej is, amellyel könnyedén és egyszerűen tisztíthatjuk meg a vízköves csapokat. Folyékony vízkőoldóval, vagy akár ecettel megtöltve rögzíthető a csapra, így a tisztítószer erősebben képes kifejteni a hatását, mintha csak bekennénk vele a vízköves részt. A kereskedelmi forgalomban kapható valamennyi csapra illeszkedik, amennyiben azok átmérője 17,5 mm és 24,5 mm közötti. A fej ráadásul újrafelhasználható, így hosszú távon segíthet a csapok tisztántartásában.

Sosincs kéznél a konyharuha? A két beakasztható konyharuhatartót tartalmazó szett a segítségünkre siet! Ezeket a kicsi, ám annál hasznosabb tartókat bármilyen, maximum 1,9 cm falvastagságú szekrényajtóhoz, ajtóhoz, de akár polchoz is rögzíthetjük egyszerűen, fúrás nélkül. A matt nemesacélból készült, szálcsiszolt tartókba természetesen nem csak konyharuhát, hanem egyéb kendőket is helyezhetünk, így mindig kéznél lehetnek a takarításhoz, vagy épp a konyha napi tisztántartásához szükséges segítők!

Szintén fúrás és ragasztás nélkül rögzíthető a szekrényajtóra akasztható konyharuhatartó, amely sokoldalúan használható, például a konyhai papírtörlő tekercs tárolására is a vízszintes rúdjának köszönhetően. A porbevonatú fémből készült tároló vízszintes felülete mellett akasztók is találhatók rajta, amelyekre tisztítókendőket és edényfogókat is felakaszthatunk a konyharuhák mellett. A tárolóelem a nagyjából 16-19 mm vastagságú szekrényajtókon használható.

A különböző felületek megfelelő tisztításához különböző kendők közül válogathatunk. A száraztörlő kendők (melyek 2 db-os szettben kaphatók) polírozás nélkül gondoskodnak a csík- és foltmentes szárazra törlésről különböző sima felületeken. Anyaguk és lépsejt szerkezetük révén hosszú élettartamúak, nem bolyhosodnak és kiváló nedvszívó képességgel rendelkeznek. A kevert viszkózanyagból készült pamut portörlő kendők (3 db-os szettben) eltérő oldalai növelik a hatékonyságot: színes oldaluk csúszásgátló hatású, így könnyebb a kezünkben tartani őket, miközben fehér oldaluk minden felületen alaposan felszedi a port.

A speciális tisztítókendők és az univerzális tisztítókendők egyaránt 3 db-os csomagokban kaphatók. A speciális kendőcsomagban egy pamut portörlő kendő és egy lépsejt szerkezettel készült száraztörlő kendő mellett egy nedves tisztításhoz való kendőt is találunk, melynek egyik oldala finom, másik pedig – a makacsabb szennyeződések eltávolításához– strapabíróbb kialakítású, így a zsír, és egyéb piszok is kevesebb tisztítószerrel távolítható el. Az univerzális kendők az igazi aduászok: minden felületen, szárazon és nedvesen is bevethetők, miközben tartósságuk és nedvszívó képességük is figyelemre méltó – és nem is bolyhosodnak egykönnyen. A különböző színek segítenek abban, hogy minden kendőnek meglegyen a maga felhasználási területe, és mindig tudjuk, melyik hova való.



6 cserélhető szivaccsal érkezik a fugatisztító, amely kicsi és kézreálló, a tisztítófelületet adó szivacs pedig könnyedén cserélhető benne. Fugatisztítás mellett természetesen számtalan egyéb felületen használhatjuk ki keskeny kialakítását és azt a remek tulajdonságát, hogy karcmentesen tisztít. Nedvesen vagy szárazon is használható, így lehetőségünk van kitapasztalni a számunkra legpraktikusabb és leghatékonyabb felhasználási módot.

A Tchibo webáruháznak a hetente változó kínálata mellett van ún. állandó kínálata is, ami takarítóeszközök témakörben itt található.

Kapcsolódó cikkek

Laboratorium.hu - ásványolaj a pizzásdobozban! - ásványolaj jelentése

Ásványolaj a pizzásdobozban?

Az Európai Unió egy új veszélyforrásra hívja fel a figyelmet. A papír csomagolóanyag ásványianyag-tartalma bekerülhet az élelmiszerbe, ami kifejezetten veszélyes.

Híres alkotások hajra festve

Haj, mint festővászon

Élnek olyan kreatív fodrászok közöttünk, akik híres festményeket festenek rá ügyfeleik hajára.

Tűzzel szárítja be a hajat

Tűzzel fixál hajat ez a borbély

Egy palesztin borbély, Ramadan Adwan tűzzel állítja be vendégei haját tökéletes formára.