Az óvodai jelek jelentése

Gondoltad volna, hogy az óvodában kiválasztott jelünk milyen hatással van a felnőttkorunkra és a legfontosabb jellemzőinkre? Ki ne emlékezne arra a pillanatra, amikor először belépett az óvoda kapuján és ki kellett választania azt a figurát, amely három évig hű társa lesz? Persze akadtak olyan esetek, amikor már nem volt nagy a választék, ám még ekkor is sokat elmondott rólunk, hogy melyik mellett is döntöttünk.
Az óvodai jelek jelentése

Az ovis jelek

Van, akinek édesanyja, van, aki saját maga döntheti el, hogy milyen jelet is szeretne majd magának az óvodában. Egy biztos: mindegy, hogy kiválasztja ki, sokat elmond a jele arról a személyről, hogy mi is határozza meg őt.

Alma

A gyümölcs életvidámságot és életszeretet jelent. A kreatív emberek előszeretettel választják ezt az imádnivaló piros finomságot. Azonban mutathatja azt is, hogy mennyire vagyunk önfejűek és akaratosak, hiszen nem minden arany, ami fénylik.

Autó

A kisfiúk sokszor emellett döntenek, ami nem véletlen. Az aktív és mozgékony gyerkőcök egy része szeret önálló lenni, ők pedig valószínűleg autót szeretnének maguknak. Szeretik a nagyobb kihívásokat, de szeretne versenyhelyzetbe is kerülni. Rossz tulajdonságuk, hogy nem szeretik a tétlenséget, ami később is megmutatkozik.

Fenyőfa

A fenyőfa viselőire erős akarat és szilárdság jellemző. Ők felnőttkorukra már nagy hatást gyakorolnak az embertársaikra, ám többségében igencsak nyugodt és békés személyek. Rendkívül fontos nekik a külső, néha kicsit hiúak is.

Katica

Sok óvodában megjelenik a katica, mint jel, ami nem véletlen. Ők azok, akik a felszínen könnyedek és játékosak, belül azonban nagyon szorongók és érzékenyek. Gyerekkorukban inkább a mesékhez, később azonban a misztikumhoz fordulnak. Pozitívumként az is elmondható, hogy ők általában szerencsés embereknek mondhatják magukat.

Eper

A másik kedvelt gyümölcsös jel az eper. Aki ezt választja az nagyon érzelmes és vidám. Szeretik élvezni az életet, illetve annak fizikai örömeit is egyaránt. Sokszor kacérkodnak, de néha ártatlannak tűnnek. Az epres jel tulajdonosai könnyedén lenyűgözik a környezetüket.

Pöttyös labda

Talán mindenki pöttyös labdát szeretett volna magának, ám nem mindenkinek adatott meg. A jelhez tartozó személyek játékosak, vidámak és pajkosak is lehetnek. Szeretnek társaságban lenni, felnőtt korukban pedig könnyen szerelembe is esnek.

Szivárvány

Talán az egyik legszebb és legszínesebb figura a palettán. Akiket ez a jel vesz le a lábukról, ők nagyon álmodozóak, ámde vidám egyéniségek. Szeretnek magasztos eszméket követni az életük során, azonban sok esetben a gyakorlati kivitelezést még gyakorolniuk kell.

Összegezve

Magadra ismertél a jegyek alapján? Amennyiben vasalható ovis jelek fajtáira keresel rá, akkor biztosan találsz olyat, ami a gyermeked számára is jó lehet. Ezeket könnyedén ráteheted a zsákjára, ruhájára, vagy akár a lepedőjére egyaránt. Ne feledd, minden jelnek jelentése van!

Kapcsolódó cikkek

Laboratorium.hu - ásványolaj a pizzásdobozban! - ásványolaj jelentése

Ásványolaj a pizzásdobozban?

Az Európai Unió egy új veszélyforrásra hívja fel a figyelmet. A papír csomagolóanyag ásványianyag-tartalma bekerülhet az élelmiszerbe, ami kifejezetten veszélyes.

Tűzzel szárítja be a hajat

Tűzzel fixál hajat ez a borbély

Egy palesztin borbély, Ramadan Adwan tűzzel állítja be vendégei haját tökéletes formára.

Belföldi kirándulóhelyek

Belföldi kirándulóhelyek

Adunk most néhány tippet, ahová autóval is könnyedén el lehet jutni, amennyiben családi kirándulást tervezünk.