Haj, mint festővászon

Élnek olyan kreatív fodrászok közöttünk, akik nem elégednek meg azzal, ha levágják vagy kiigazítják ügyfelük haját. Megmutatják művészi oldalukat is, méghozzá úgy, hogy híres festményeket festenek rá ügyfeleik hajára.
Híres alkotások hajra festve

Ursula Goff többek között Instagram oldalán is bemutatja azokat a hajkülönlegességeket, melyeket ő készít. Eddig még annyira nem is izgalmas a történet, hiszen rengeteg ügyes fodrász él a világon.

Ha viszont figyelmesen böngészünk a képei között, rátalálhatunk olyan érdekességekre, melyeket valóban nem mindenki képes megalkotni. Néhány ügyfele ugyanis bevállalja, hogy egy kész festmény díszítse a haját, de nem is akármilyen. Olyan világhírű festmények kerülnek ugyanis a hajakra, mint például Vincent van Gogh Csilalgos éj, vagy Edvard Munch Sikoly című képe.

Természetesen Ursula nem csak komplett képeket fest a hajakra, hiszen van, hogy "csak" inspirálódik egy-egy híres képből, és annak színeit felhasználva készíti el a csodás frizurát.

Természetesen ezek az extrém színek és formák csak a nagyon bevállalós hölgyeknek kedveznek, akik viszont jobban szeretik a festményeket a falon csodálni, azok a Festménybolt webáruházában böngészve igazi kincsekre lelhetnek.

Kapcsolódó cikkek

Az óvodai jelek jelentése

Az óvodai jelek jelentése

A vasalható ovis jelek fajtái széles körben mozognak, pontosan azért, mert minden figurának megvan a maga jelentése. Lássuk, hogy mit takarnak!

Vénusz képek modern változatai

Így néznek ki a híres Vénusz festmények modern, Photoshop változatai

Lauren Wade az az amerikai fotós, aki újraalkotta a nőket ábrázoló festményeket.

Belföldi kirándulóhelyek

Belföldi kirándulóhelyek

Adunk most néhány tippet, ahová autóval is könnyedén el lehet jutni, amennyiben családi kirándulást tervezünk.