Ezek most a legmenőbb digitális tárca alkalmazások

A bankkártyás fizetés, a banki átutalás és a feltöltőkártyás fizetés, a hozzájuk kapcsolódó magas tranzakciós költségekkel már a múlté.
Ezek most a legmenőbb digitális tárca alkalmazások

A webshopokban és az új online kaszinó oldalakon már akár olyan innovatív fizetési metódusokat is használhatsz, mint például a kriptovaluták vagy a digitális, más néven e-pénztárcák. A digitális tárcák legfontosabb előnye a kényelem, az azonnali tranzakciók, valamint a rendkívül alacsony tranzakciós költségek. Míg egyes esetekben a különböző bankon keresztüli pénzügyi tranzakciós költségek akár 2-3 százalékot is kitehetnek, a legtöbb digitális tárca szolgáltatónál a kezelési költségek jóval egy százalék alatt maradnak. Olvass tovább, ha szívesen megismernél pár modern, biztonságos, kényelmes megoldást, ami megkönnyítheti számodra az internetes vásárlásokat és az online szerencsejátékot egyaránt.

Venmo

A Venmo egy olyan digitális tárca szolgáltatás, amely elsősorban nemzetközi pénzügyi tranzakciók lebonyolítására használatos. A szolgáltatás segítségével a hagyományosnál gyorsabban és kedvezőbb díjak mellett intézheted bankközi tranzakcióidat. A Venmo segítségével továbbá részletesen nyomon is követheted a különböző ki és bejövő pénzösszegeket. Legyél azonban körültekintő az alkalmazás használatakor. Míg a legtöbb bankszámlával és kártyával való használat esetén a tranzakciós díjak az átlagosnál jóval kedvezőbbek, egyes kevésbé gyakori kártyatípusok esetén a Venmon keresztül indított tranzakciók költségei meghaladhatják még a hagyományos tranzakciós költségeket is!

Google Wallet

A Google Wallet 2016-ig mobil applikáció volt, 2016 óta viszont egy komplett webes e-pénztárca szolgáltatóvá nőtte ki magát. Az online fizetések feldolgozása mellett ez a szolgáltatás is gyakran használatos egyszerűen csak magánszemélyek közötti pénzküldésre. Az alkalmazás nagyszerűsége a használatának egyszerűségében rejlik. Bár itthon ez a funkció sajnos nem elérhető, az Amerikai Egyesült Államokon belül akár már egyszerűen egy email cím vagy egy telefonszám megadásával is azonnal pénzt lehet küldeni bárkinek a szolgáltatáson keresztül. A Google Wallet tárcához való hozzáférést a bankkártyáktól már ismeretes 4 számjegyű PIN kód védi. A tranzakciós költségek rendkívül kedvezőek.

Android Pay

Az Android Pay egy kifejezetten okostelefonokra készült alkalmazás, amely az internetes fizetésen kívül hagyományos fizetést is lehetővé tesz. Az alkalmazás segítségével a telefonod odaérintésével is tudsz fizetni olyan kártyaolvasóknál, amelyek lehetővé teszik a hagyományos kártyás érintésmentes fizetést is. Ma már ugye gyakorlatilag az összes kártya terminál ilyen. Az Android Pay segítségével nem kell a bankkártyádat is magaddal hurcibálnod mindenhova, hiszen tudsz fizetni a telefonoddal, ami mindig nálad van. Sőt a szolgáltatáshoz akár több kártyát és számlát is társítani tudsz, majd ki tudod választani, hogy ezek közül éppen melyikre terhelődjön a tranzakció. Értelemszerűen ez a szolgáltatás csak Androidos okostelefonokon érhető el, de iPhonera is van hasonló.

PayPal

A PayPal lassan egy évtizede a legnépszerűbb digitális fizetési szolgáltató. Ezt a megérdemelt címét nem csak annak köszönheti, hogy annak idején úttörőnek számított az e-pénztárca technológiák bevezetésében, hanem a rendkívüli biztonságosságának, illetve a rendkívül alacsony tranzakciós költségeknek is. Az interneten ma már szinte bárhol lehet fizetni PayPalon keresztül. Legyen szó akár ruhavásárlásról, akár online aukciós oldalról, akár pénzküldésről, a PayPal olcsó és azonnali fizetési megoldás. Sőt, ma már a PayPal kaszinók online jelenléte is rendkívül erős. A vállalat közvetlenül is garantálja a legtöbb vásárlás biztonságát, hiszen csalás esetén a céggel a kapcsolatot felvéve a felhasználók visszaszerezhetik a pénzüket. Hagyományos kártyás fizetés vagy banki tranzakció esetében ez sokkal nehezebb, ha nem lehetetlen feladat.

  1. szeptember 4., Forrás: sajtóközlemény.

Kapcsolódó cikkek

Az örök kérdés: SEO vagy Google Ads?

Az örök kérdés: SEO vagy Google Ads?

Kíváncsi vagy, hogy mi a különbség a SEO és a Google Ads között? Tudni akarod, hogy melyik a jobb megoldás számodra? Akkor kattints és tudd meg most!

Hogyan válasszunk laptopot a globális chiphiány alatt?

Hogyan válasszunk laptopot a globális chiphiány alatt?

Azt a viszonylag kevés mikroprocesszort, amit képesek legyártani, a közép- és felsőkategóriás gépekbe rakják.

Ezek most a legmenőbb digitális tárca alkalmazások

Ezek most a legmenőbb digitális tárca alkalmazások

A bankkártyás fizetés, a banki átutalás és a feltöltőkártyás fizetés, a hozzájuk kapcsolódó magas tranzakciós költségekkel már a múlté.