Ötletek az ékszerek tárolásához

Melyik hölgy ne szeretné a különleges ékszereket, bizsukat és egyéb kiegészítőket? Ezekből sokan képesek töménytelen mennyiséget felhalmozni, amit aztán nem látnak át megfelelően. Azonban nincs minden veszve és nem is kell mindent a kukába dobni, csak pár tippre van szükség, hogy azokat megfelelően rendszerezni lehessen. Lássunk tehát pár ötletet ezek tárolásához!
Ötletek az ékszerek tárolásához

Egy régi képkeret

Nem is gondolnánk, hogy mi mindenre alkalmas egy régi képkeret, amibe már nem szívesen helyezünk semmilyen családi fotót. Egy igazán látványos módszere az ékszerek tárolásának, ha fogunk egy ilyen darabot és a belsejében végig futtatunk pár szalagot, amire aztán ráakaszthatjuk a fülbevalókat. Használhatunk valamilyen egyedi csipkét is, amikkel pedig a retro stílust eleveníthetjük meg.

Faág

A letisztult és naturális hatást kedvelők számára jó választás lehet egy faág, amely rusztikus hatást kölcsönöz a lakás számára. Ezt rögzíthetjük egy üres falrészre, de mutatós lehet egy üvegbe helyezve vagy pedig egy vázába téve is egyaránt. Erre mehetnek a karkötők, a láncok, a gyűrűk, de még a fülbevalók is.

Felesleges régi reszelő

Vannak azok a fém reszelők, amiket sokan már nem kedvelnek, ezért legtöbb esetben kidobnak a kukába. Pedig rendkívül hasznos lehet, főleg egy kis festés és ápolást követően. A rozsdás részeket pillanatok alatt el tudjuk tüntetni és pár apró kiegészítővel egyedivé varázsolhatjuk azt. Ezen rendszerezhetjük a kedvenc ékszereinket, hajgumikat, de akár a gyöngysorunkat is.

Süteményes állvány

Amennyiben további dekoratív tárgyra vágyunk, jöhet egy süteményes állvány is, amin szintenként helyezhetjük el a kiegészítőket. Az eljegyzési fehérarany gyűrűk webáruházából beszerzett gyémántgyűrűk például tökéletes tudnak mutatni ezen az tárolón.

Régi tollasütő

Nem mindenkihez állnak közel a rusztikus darabok, kétségkívül egyedi megoldása az ékszerek tárolásának egy régi tenisz- vagy tollasütő, amelyet új életre kelhetünk. Ha nincs meg a párja, esetleg már nem olyan használható, de még mindig funkcionális, akkor fessük le és már mehet is a lakás falára. A hálós részére tehetőek a fülbevalók, a nyelén pedig könnyedén tárolhatjuk a nyakláncokat, a karkötőket, de akár az óráinkat is.

Jól látszik tehát, hogy nem lehetetlen a kiegészítők megfelelő tárolása, csak alaposan át kell gondolni, hogy mit hova is akarunk tenni. Pár régi tárgy segítségével azonban rendszerezhetjük a kedvenc ékszereinket.

Összegezve

Az ékszerek legtöbb esetben tehát szanaszét hevernek a lakásban, aminek most végre búcsút inthetsz. Szerezz be egy süteményes állványt, használd fel a régi tollasütődet, de behozhatsz egy szebb ágat is a falra, amire ráakaszthatod a kedvenc darabjaidat. Remekül jönnek az eljegyzési fehérarany gyűrűk webáruházból való vásárlása során is.

Kapcsolódó cikkek

A nők sokkal jobban szeretnek vásárolgatni, mint a férfiak. Vajon miért?

Ezért szeretnek vásárolni a nők

A nők sokkal jobban szeretnek vásárolgatni, mint a férfiak. Talán azért, mert a nők szinte minden eseményhez más és másféle ruhadarabot szeretnek viselni.

Ékszer ajándékötletek nőknek a Nemzetközi Nőnapra

Ékszer ajándékötletek nőknek a Nemzetközi Nőnapra

Az ékszerajándék kiváló módja ennek a napnak az ünneplésére.