Hálóing, gyerek pizsama, lány pizsama, fiú pizsama, lány zokni, fiú zokni - Tchibo

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Hálóing, gyerek pizsama, lány pizsama, fiú pizsama, lány zokni, fiú zokni - Tchibo webáruház


Elsőként egy normál szabásvonallal készült sötétkék, hópihe mintás női hálóing kerül bemutatásra: a testet körülvevő, kerek nyakkivágású rész készült a mintás anyagból, amihez egyszínű, kék, hosszú raglánujjak tartoznak. Az egyenes alsó szegélyen oldalhasítékok járulnak hozzá a kényelemhez, hogy ezt a puha darabot viselve igazán pihentető lehessen az éjszaka – XS-től XXL-es méretig bárkinek!

Ehhez a darabhoz nagyon hasonlít a piros, hópihemintás lány hálóing - gyerek pizsama, azonban a kislányok számára készült darab anyaga magas pamuttartalmú, bőrbarát single jersey. A nyomott minta itt a hosszú ujjakon is látható, így a kerek nyakkivágással készült hálóing teljes egészében mintás a vidámság végett, miközben puha és bőrbarát anyaga hozzájárul ahhoz, hogy egész éjjel kényelmesen álmodhassanak a kicsik és a nagyobbak is, hiszen ez a darab 98/104-től egészen 158/164-es méretig kapható!

Nagyobb gyerekek számára jó választás a kockás fiú pizsama és a lány hópelyhes pizsama, ezek ugyanis 110/116-tól 170/176 méretig kaphatók! Mindkét szett alsója puha pamut-flanelből készült, single-jersey anyagú felsórészekkel. A fiú szettben a kék kockás, rugalmas derékrészű, díszmegkötős nadrághoz hosszú ujjú, henley nyakkivágású felső tartozik, míg a lány szettben a sötétkék alapon fehér hópihe mintás, kényelmes, bő szabású nadrágot fehér, hosszú ujjú, kerek nyakkivágású felső egészíti ki, aminek elejét egyetlen nagyméretű, csillogó hópihe díszíti.

Az igazán nyugodt álmokhoz – főleg a legkisebbek esetén – jól jöhet egy olyan alvótárs, aki kellemesen puha, sosem hagy el, és jól esik ölelgetni is, vagyis valami olyasmi, mint például a pingvines, zsebes párna! A játék különböző anyagai segítenek a különféle tapintású anyagok felfedezésében, a hasán található zsebe pedig (amiben remekül elférnek a szépen összehajtogatott hálóruhák) játékosan vezeti rá a kicsiket arra, hogy rendet tartani igenis jó!

Nem csak éjszakára találunk kényelmes darabokat a kínálatban – bár mind a pingvines zokni szett, mind a lány leggings szett nyugodtan bevethető éjszaka is, ha extra rétegre lenne szükség – hanem nappalra is. A 98/104-től 170/176 méretig kapható, biopamuttal készült, rugalmas derékrészű leggingszekből egy sötétkék és egy szürke darabot találunk a szettben, előbbin kék, utóbbin pedig sötétkék, csillogó, csillag alakú mintával. A zoknik kisebbek számára jelentenek biztonságos megoldást, hiszen a 19-22-től 31-34-méretig kapható darabok csúszásgátló kialakítással készültek kényelmes, nem szorító szegéllyel és puha frottír belső borítással – kék-fehér és piros verzióban, aranyos pingvin mintával!

Cikkünk a 100x közreműködésével készült.

Kapcsolódó cikkek

Laboratorium.hu - ásványolaj a pizzásdobozban! - ásványolaj jelentése

Ásványolaj a pizzásdobozban?

Az Európai Unió egy új veszélyforrásra hívja fel a figyelmet. A papír csomagolóanyag ásványianyag-tartalma bekerülhet az élelmiszerbe, ami kifejezetten veszélyes.

Különleges képek

Különleges képek

Alexa Meade élő olajfestményeket fest.

Híres alkotások hajra festve

Haj, mint festővászon

Élnek olyan kreatív fodrászok közöttünk, akik híres festményeket festenek rá ügyfeleik hajára.