Minden, amit a Djeco játékokról tudni érdemes

Eleged van a sablonos játékokból? Egyedi és szerethető foglalkoztatókkal ajándékoznád meg a család legkisebb tagjait? A Djeco különlegesen esztétikus termékei biztosan elnyerik a tetszésed, és gyermekednek is örömet szereznek. Ha érdekel ez a páratlan lehetőség, cikkünkben megtalálsz mindent, amit a Djeco márkáról tudni érdemes. Nemcsak a cég történetét és küldetését, de termékpalettáját is bemutatjuk.
Minden, amit a Djeco játékokról tudni érdemes

A cég története és küldetése

A termékek különlegességét úgy érthetjük meg, ha megismerjük a vállalat kezdeti korszakát és hitvallását.

Mesebeli kezdetek

Igazán kedves történet fűződik a cég alapításához. Egy édesanya hozta létre a márkát, méghozzá azzal a céllal, hogy megörvendeztessen másokat. Mivel nem a profitszerzés volt az egyetlen motiváló erő, a vállalat arculata és termékei valódi szeretet sugároztak. Így vált különösen is közkedveltté, s számos díjat nyert. 1989-ben az alapító hölgy fia továbbvitte a vállalkozást.

Küldetés

A termékeken is látszik, hogy a cég nem sajnálja a pénz az esztétikumra. Nem szeretnének tömegterméket gyártani. A kivitelezésen művészek, grafikusok és illusztrátorok tevékenykednek. Lényeges szempont a harmónia.

A szépség mellett pedig a hasznosság és a legkisebbek szórakoztatása a küldetés. Szeretnék a kicsiket a világ felfedezésére bátorítani, s ezért számukra vonzó és kedves témákat választanak.

A Djeco játékok kínálata

A márka kezdetben a kártyajátékokkal hódította meg a piacot. Ezek sokrétűek, többféleképpen játszhatók, s színvonalas grafikával rendelkeznek. Vannak köztük kézből lepakolós, ábra összerakós és párkeresős változatok.

A kártyákon kívül az alábbi termékek is megtalálhatók választékukban:

· logikai

· társas

· logikai

· kreatív

· ügyességi

· építő

· oktató

Látható, hogy gyakorlatilag minden kategóriát lefednek. További előny, hogy kiváló minőségükhöz képest a Djeco játékok ára viszonylag baráti.

A cég további termékei

A vállalkozás manapság már gyermekszobai lakberendezési termékeket és partikelléket is kínál. Például a következők is megvásárolhatók:

· lámpák

· tükrök

· polcok

· falmatrica

· ékszerdoboz

· függődísz

· zenedoboz

· játszósátor

· kulacs

Érdemes körülnézni a választékban, ha csodaszép használati és lakberendezési kellékeket vásárolnánk a gyerekszobába.

Összefoglalva: A Djeco cég története nem mindennapi, s küldetése sem kizárólag a profitszerzés. Ez a vállalat azért helyez nagy hangsúlyt a minőségre, hogy a gyerekeknek vidám perceket szerezzen. Számos játékot kínálnak, s emellett lakberendezési- és partikellékekkel is foglalkoznak.

Kapcsolódó cikkek

Az év slágeritala az organikus gin

Az év slágeritala az organikus gin

Az év slágeritalával, az organikus ginnel foglakozunk és összefoglaljuk mitől is organikus egy ital és milyen előnyei lehetnek a fogyasztásának.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő WC-t a fürdőszobába?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő WC-t a fürdőszobába?

Az alábbi cikkben azzal foglalkozunk, hogyan válasszuk ki a megfelelő WC-t a fürdőszobába, hogy a lehető legjobb megoldást találhassuk meg magunk számára.

A környezetbarát lakberendezés előnyei

A környezetbarát lakberendezés előnyei

Összegyűjtöttük a környezetbarát lakberendezés előnyeit, amik élhetőbb otthont és tudatosabb életmódot is garantálhatnak számunkra.