Minden, amit a Djeco játékokról tudni érdemes

Eleged van a sablonos játékokból? Egyedi és szerethető foglalkoztatókkal ajándékoznád meg a család legkisebb tagjait? A Djeco különlegesen esztétikus termékei biztosan elnyerik a tetszésed, és gyermekednek is örömet szereznek. Ha érdekel ez a páratlan lehetőség, cikkünkben megtalálsz mindent, amit a Djeco márkáról tudni érdemes. Nemcsak a cég történetét és küldetését, de termékpalettáját is bemutatjuk.
Minden, amit a Djeco játékokról tudni érdemes

A cég története és küldetése

A termékek különlegességét úgy érthetjük meg, ha megismerjük a vállalat kezdeti korszakát és hitvallását.

Mesebeli kezdetek

Igazán kedves történet fűződik a cég alapításához. Egy édesanya hozta létre a márkát, méghozzá azzal a céllal, hogy megörvendeztessen másokat. Mivel nem a profitszerzés volt az egyetlen motiváló erő, a vállalat arculata és termékei valódi szeretet sugároztak. Így vált különösen is közkedveltté, s számos díjat nyert. 1989-ben az alapító hölgy fia továbbvitte a vállalkozást.

Küldetés

A termékeken is látszik, hogy a cég nem sajnálja a pénz az esztétikumra. Nem szeretnének tömegterméket gyártani. A kivitelezésen művészek, grafikusok és illusztrátorok tevékenykednek. Lényeges szempont a harmónia.

A szépség mellett pedig a hasznosság és a legkisebbek szórakoztatása a küldetés. Szeretnék a kicsiket a világ felfedezésére bátorítani, s ezért számukra vonzó és kedves témákat választanak.

A Djeco játékok kínálata

A márka kezdetben a kártyajátékokkal hódította meg a piacot. Ezek sokrétűek, többféleképpen játszhatók, s színvonalas grafikával rendelkeznek. Vannak köztük kézből lepakolós, ábra összerakós és párkeresős változatok.

A kártyákon kívül az alábbi termékek is megtalálhatók választékukban:

· logikai

· társas

· logikai

· kreatív

· ügyességi

· építő

· oktató

Látható, hogy gyakorlatilag minden kategóriát lefednek. További előny, hogy kiváló minőségükhöz képest a Djeco játékok ára viszonylag baráti.

A cég további termékei

A vállalkozás manapság már gyermekszobai lakberendezési termékeket és partikelléket is kínál. Például a következők is megvásárolhatók:

· lámpák

· tükrök

· polcok

· falmatrica

· ékszerdoboz

· függődísz

· zenedoboz

· játszósátor

· kulacs

Érdemes körülnézni a választékban, ha csodaszép használati és lakberendezési kellékeket vásárolnánk a gyerekszobába.

Összefoglalva: A Djeco cég története nem mindennapi, s küldetése sem kizárólag a profitszerzés. Ez a vállalat azért helyez nagy hangsúlyt a minőségre, hogy a gyerekeknek vidám perceket szerezzen. Számos játékot kínálnak, s emellett lakberendezési- és partikellékekkel is foglalkoznak.

Kapcsolódó cikkek

Ilyen a prepperek élete!

Kik azok a prepperek?

A prepperek olyan emberek, akik különböző módon készülnek fel esetleges katasztrófákra, háborúkra, emberiséget veszélyeztető csapásokra.

Souldrops - innovatív tisztítószercsalád! - mosószer, öblítő, mosógél

Bemutatunk egy magyar mosószer márkát, itt a Souldrops!

Souldrops, az innovatív, környezetbarát és szerethető mosó- és öblítőszer család.