Hogyan tárolja konyhai eszközeit?

Számos módja van a konyhai eszközök tárolásának, amikkel helyet takaríthat meg.
Hogyan tárolja konyhai eszközeit?

A rendetlenség minimalizálása érdekében tartsa a szerszámokat és eszközöket szem előtt. Az edényeket és serpenyőket a falra akaszthatja, magasan a hátfal fölé. Ezzel értékes helyet takaríthat meg a szekrényben.

A műanyag tárolók szintén segíthetnek az edények rendszerezésében. Ahelyett, hogy egy szekrényben tartaná őket, fontolja meg, hogy egy külön fiókba helyezi őket. Alternatív megoldásként a hűtőszekrény oldalára is elhelyezheti őket. Ezzel még több helyet takaríthat meg a szekrényben vagy a fiókban.

Az edények és serpenyők rendszerezéséhez használhat egy forgó tároló-t. Ezután forgassa el, hogy elérje a kívánt tárgyat. Nem kell többé a fiókokban kotorászni, hogy megtalálja, amire szüksége van. Átlós fiókokat is felszerelhet, hogy maximalizálja a fiókok helyét, és extra hosszúságot adjon.

Egy másik módja a Cookori.com-on vásárolt konyhai eszközök és edények rendszerezésének, ha fiókba rendezi őket. Vásárolhat fiókbetéteket, vagy akár fel is címkézheti a hűtőszekrény oldalát. Ezután elhelyezheti őket olyan helyre, ahol könnyen elérheti őket. Így soha többé nem veszítheti el egyik edényét sem. Ha nincs elég helye ahhoz, hogy beruházzon egy kihúzható fiókba, bármikor vásárolhat asztalszervezőket egy kézművesboltban, amelyek ára töredéke egy külön szekrény árának.

Műanyag tárolóedényeket használhat az evőeszközök tárolására. Ezeket a tárolókat használhatja az eszközök csoportosítására is. Ezután külön fiókba vagy kamrába helyezheti őket, hogy könnyebben megtalálhatók legyenek. Ezután a konyhai eszközöket egy funkciófal segítségével is rendszerezheti. A további stílus és funkcionalitás érdekében felakaszthatja edényeit a mennyezetre.

Kapcsolódó cikkek

Az év slágeritala az organikus gin

Az év slágeritala az organikus gin

Az év slágeritalával, az organikus ginnel foglakozunk és összefoglaljuk mitől is organikus egy ital és milyen előnyei lehetnek a fogyasztásának.

Minden, amit a Djeco játékokról tudni érdemes

Minden, amit a Djeco játékokról tudni érdemes

Egyedi és ízléses ajándékot keresel gyermekednek? Esetleg a fejlesztő játékok érdekelnek? Itt elolvashatsz mindent, amit a Djeco márkáról tudni érdemes!

Hogyan tartsa tisztán a kandallóját

Hogyan tartsa tisztán a kandallóját

A kandalló tisztán tartása elengedhetetlen a kandalló biztonsága és hatékonysága szempontjából.