Kádkilépő, törölköző, fürdőszobai tükrös polc, fiókos tároló szekrény, ülőpad tárolóval, fürdőszoba bútorok

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Kádkilépő, törölköző, fürdőszobai tükrös polc, fiókos tároló szekrény, ülőpad tárolóval, fürdőszoba bútorok - Tchibo webáruházFürdés után egy puha kádkilépő jelenti a következő lépést a relaxáló élmények útján, amely két méretben és színben is kapható a héten a Tchibo webáruház fürdőszoba bútorai között. Mind az 50x80 cm, mind a 70x120 cm méretű darab 100% poliészterből készült, puha és nedvszívó szálaival pedig kényezteti a talpakat. A szürke és türkiz színben is kapható darabok ráadásul padlófűtéses helyiségben is használhatók, emellett mosógépben tisztíthatók, így kifejezetten egyszerű a kezelésük!

A törölközőruha szintén fürdés után jöhet jól, akár otthon, akár például egy strandon. A biopamutból készült darab pántjai állíthatók, különösen puha frottíranyaga pedig kényezteti a bőrt, miközben tökéletes átmeneti megoldást biztosít arra az esetre, ha nem akarunk teljesen felöltözni a készülődéshez, és szeretnénk nyugodtan megszárítkozni. Türkiz színéhez hasonló, ám kicsit sötétebb színű szegélyek és pántok tartoznak hozzá, így ezt a kis ruhát viselve igazán vidám hangulatba kerülhetünk!

A turbán alakú törölköző szintén praktikus apróság hosszú hajúak számára, hiszen egyszerűen felhelyezhető, feltekerhető és rögzíthető, így hatékonyan, mégis kíméletesen szívja magába a hajból a nedvességet, amíg neki nem kezdünk a hajszárításnak. A szürke és türkiz színben is kapható darab puha pamut-Lenzing Modal® anyagból, biopamuttal készült, praktikus zárógombja pedig biztos tartást garantál, így készülődés közben is nyugodtan viselhetjük!

A kellemes hangulatvilágítás sokat hozzáad egy helyiséghez, a nagyjából 16 cm magasságú LED-es lámpa pedig épp ezt tudja biztosítani, ráadásul e kollekció esetében már talán nem is meglepő: ananász alakban! A 2 db LR03 elemmel működő lámpa időzítőfunkcióval készült, így 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol, majd 18 óra után újra világítani kezd, kellemes, sárga fénnyel – összesen mintegy 230 órán keresztül! Még több lámpa itt!Ha nagyobb darabokkal alakítanánk át teljesen a fürdő hangulatát, akkor a bútorok között is érdemes körülnéznünk! A fehér fürdőszobai tükrös polc rengeteg tárolóhelyet biztosít 3 rejtett polcán, miközben elöl nagyméretű, keretezett tükör található rajta! A polc a tengerparti stílusú fürdőszobai bútorcsalád tagja, emellett FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fával készült, hogy ne csak praktikus legyen, hanem a környezetet is óvja!

Ehhez a termékcsaládhoz tartozik a fürdőszobai 4 fiókos tároló is, amely vízszintesen és függőlegesen is rögzíthető, így kedvünk és lehetőségeink szerint alkalmazhatjuk a fürdőszobában – de kellemes, letisztult megjelenése miatt akár más szobákban is használható! Fagombokkal ellátott fiókjai (2 fehér, és 2 szürke) teljesen kihúzhatók, ezáltal könnyen megtölthetők, és jól kihasználhatók. A szerkezet tömör fenyőfa fiókkeretekből és fiókfrontokból, valamint közepesen vastag, lakkozott farostlemez (MDF) korpuszból és fióklapokból áll.Praktikus és többfunkciós a fürdőszobai polc és szennyestartó, amelynek alsó része szennyestartóként, felső része pedig extra tárolóhelyként funkcionálhat! Kihajtható alsó rekeszében a kivehető szennyestartó kosár űrtartalma 28 liter, felül pedig két polcra is pakolhatunk! A tengerparti stílusú bútorcsalád tagjaként ez a darab is letisztult fehér színben kapható!A bútorcsalád egy nagyobb, ám rendkívül praktikus tagja a kárpitozott ülőpad tárolóval, amelynek fehér testéhez szürke ülőpárna tartozik, belül pedig két tágas tárolórekeszt találunk, elválasztófallal. A fedél akaratlan lecsapódását két kiváló minőségű fém felnyíló vasalat akadályozza meg, felül pedig habszivacskárpit biztosítja a kényelmes ülést. Oldalt két mutatós, kötélből készült hordozófül is van rajta, így szükség esetén könnyebben áthelyezhető egyik helyről a másikra, miközben nagyjából 20 kg-nyi holmit tárolhatunk benne.A fürdőszobában természetesen olyan apróságok is sokat segíthetnek, mint a szilikon lefolyószűrő, a tubuskinyomó, vagy a szilikon kelléktartó – kis dolgok, amelyek sokkal kényelmesebbé teszik az életet! A 4-5 cm-es lefolyókhoz illeszkedő szűrő két darabos szettben kapható, ananászos felső résszel, egy sárga és egy szürke darabbal a csomagban. Ezek a kis eszközök segítenek abban, hogy a lefolyókat ne tömítsék el a hajmosáskor kihullott hajszálak és egyéb szennyeződések, így ritkábban kell lefolyótisztítással vesződni. A szilikon kelléktartó inkább akkor segít, amikor hajat szárítunk vagy épp vasalunk: a hőálló tároló minden sima felületen megtapad, miközben biztonságos és helytakarékos tárolást biztosít például a hajvasalóhoz, vagy hajkeféhez – vagy bármi egyébhez, amire épp szükségünk van! A maximum 6,5 cm-es falcszélességű tubusok mindegyikéhez használható tubuskinyomóval sokat spórolhatunk, hiszen a fog- és egyéb krémek az utolsó cseppig kinyerhetők vele a tubusokból!

Ha már hajformázás: az elektromos hajcsavaró készlet segítségével könnyen varázsolhatunk magunknak csinos loknikat. A kétféle méretnek (32 illetve 28 mm-es átmérő) köszönhetően igazán változatos frizurákat készíthetünk! A szettben 20 hajcsavaró található, amelyek kíméletesen formázzák a hajat, és csillogó megjelenést biztosítanak majd! A beépített melegítőállomás a tárolódobozban található, itt a hajcsavarók gyorsan felmelegednek, hogy aztán készen álljanak a bevetésre! A hozzájuk tartozó csipeszekkel könnyen és gyorsan rögzíthetők, emellett száraz és enyhén nedves hajon is nyugodtan alkalmazhatók!

Kis fürdőszobában vagy utazás közben ideális kísérő a kompakt fürdőszobai mérleg, amely kihúzható kijelzőjének köszönheti helytakarékosságát! A bőröndmérlegként is használható eszköz step-on mechanizmussal működik, vagyis elég csupán ráállni a bekapcsoláshoz. Az 1 db CR2032 elemmel működő mérleg biztonsági üveggel készült, alján pedig csúszásgátló szilikon talpak biztosítják a biztonságos használatot!

Végül egy hasznos kiegészítő – ezúttal nem a fürdőszobába, hanem a kertbe, vagy akár a strandra: az XL-es törölköző nyugágyra. Ez a sárga-szürke csíkos kiegészítő szorosan illeszkedik a különféle nyugágyakhoz, így ezeken elnyúlva mindig a kellemes, puha, biopamutból készült frottír anyaggal érintkezik majd a bőrünk! Rögzíthető fejrészével stabilan a helyén marad, miközben oldalzsebeiben kényelmesen hozzáférhetünk a napszemüveghez, folyóiratokhoz vagy naptejhez – vagyis a legfontosabb kellékek a napozáshoz csak egy mozdulatnyira maradnak tőlünk!

A teljes lakberendezés kínálatban természetesen még számos hasznos és kényelmes darabot találunk, legyen szó otthoni kikapcsolódásról vagy strandolásról – fedezzük hát fel az összes lehetőséget!

Kapcsolódó cikkek

Tűzzel szárítja be a hajat

Tűzzel fixál hajat ez a borbély

Egy palesztin borbély, Ramadan Adwan tűzzel állítja be vendégei haját tökéletes formára.

Okos autópálya Hollandiában - smart highway - Daan Roosegaarde tervezésében

Világító utak Hollandiában

Daan Roosegaarde olyan utakat tervezetett Hollandiában, amik sötétben világítanak.

Híres alkotások hajra festve

Haj, mint festővászon

Élnek olyan kreatív fodrászok közöttünk, akik híres festményeket festenek rá ügyfeleik hajára.