Tűzzel fixál hajat ez a borbély

Ennél a kreatív palesztin borbélynál egyedi módon valósul meg a haj fixálása, a végső simítás. Zselé helyett tűzzel igazítja be a frizurát.
Tűzzel szárítja be a hajat

Ramadan Adwan a neve annak a palesztin borbélynak, akinek vendégei igen bátrak, hiszen engedik, hogy tűzzel állítsa be hajukat a tökéletes formára.

A borbélynak a Gázai övezet Rafah nevű városában található egy üzlethelyisége, ahol mindennapi munkáját végzi. Az átlagos borbélyoktól viszont nagyban megkülönbözteti őt az a kreatív ötlete és újítása, hogy a hajvágás végső símításképp tűzzel fújja be a frizurát. Természetesen ezt nem úgy kell elképzelni, hogy leégeti vendégei haját, hiszen akkor nem lenne túl sikeres.

Ramadan Adwan óvatosan alkalmazza a nyílt lángot, ötlete pedig a gyakori áramhiányból adódott, amely megakadályozta a hajszárító használatát. Ezért tehát ezzel a veszélyes módszerrel szárítja be és fixálja a hajakat.

Persze ehhez szüksége van egy speciális ápoló balzsamra is, amit a vágás és fésülés után a hajra ken, hogy az ne boruljon teljesen lángba.

A borbély elmondása szerint valóban újat és kreatívat alkotott, ráadásul ezt a módszert nem sokat tudják utánozni, hiszen átlagon felüli bátorság, figyelem és érzék is kell a tűz megfelelő használatához, nehogy kárt okozzon.

Kapcsolódó cikkek

Híres alkotások hajra festve

Haj, mint festővászon

Élnek olyan kreatív fodrászok közöttünk, akik híres festményeket festenek rá ügyfeleik hajára.

Belföldi kirándulóhelyek

Belföldi kirándulóhelyek

Adunk most néhány tippet, ahová autóval is könnyedén el lehet jutni, amennyiben családi kirándulást tervezünk.

Laboratorium.hu - ásványolaj a pizzásdobozban! - ásványolaj jelentése

Ásványolaj a pizzásdobozban?

Az Európai Unió egy új veszélyforrásra hívja fel a figyelmet. A papír csomagolóanyag ásványianyag-tartalma bekerülhet az élelmiszerbe, ami kifejezetten veszélyes.