Labdaadogató gép - Tchibo

A Tchibo webáruház heti ajánlatából szemezgettünk.
Labdaadogató gép - Tchibo webáruház

Mindenféle izgalmas kerti és kültéri játékot találunk a Tchibo webáruház Játsszunk a szabadban! című kínálatában: focizáshoz, golfozáshoz, szárazföldi és vizes sportokhoz, kerékpározáshoz egyaránt szükséges ruházatot és kiegészítőket böngészhetünk végig. Hogy ne maradjunk le semmi jóról, mutatunk néhány kihagyhatatlan ajánlatot!

Egy szuper játékötlet: labdaadogató gép egy ütővel! Az elemes működésű labdaadogató gép használatakor a labdákat kell megfelelően eltalálni. A nehézségi fok a lövés szögének beállításával variálható. Öt labda és egy ütő tartozik a készlethez. Mindent tud, amire szükség van, ráadásul káros anyagokra tesztelt alkotórészeit külső, akkreditált intézetek vizsgálták be. Elemes működésű, 4 elemmel együtt kapjuk meg a csomagban.

Ezt ki kell próbálni: turbó tollaslabda-játék szettben! Mit tud? Ez a tollaslabda, a squash és a tenisz gyors tempójú keveréke. Ebben a játékformában a tollaslabda, a fallabda és a tenisz legjobb tulajdonságai egyesülnek - a tollaslabda technikája, a fallabda sebessége, a tenisz mozgásrádiusza. Csaknem mindenhol játszható és gyorsan használatra kész - utcán, gyepen vagy homokon akár. A tenisszel és a tollaslabdával ellentétben itt nincs szükség hálóra, csupán játéktérre! Ez a készlet két ütőből, öt játéklabdából, hordozópántból és a játékmező kijelölésére szolgáló cövekekből, valamint hordozó- és tároló táskából áll, így akár azonnal el is kezdhetjük a játékot. A speciális formájú ütőket stabil, különösen könnyű kerettel, valamint nagy erős húrokkal látták el. A szélerősségtől függően 7 vagy 9 gramm súlyú játéklabdával is használhatjuk.

Nagy kedvenc, és nemcsak gyerekeknek az elektromos darts játék. Amellett, hogy nagyszerű szórakozás, a nyilak precíz eldobása még a koncentrációt és a célpontosságot is edzi. Ez az elektromos darts játék olyan 26 különböző játékmóddal gondoskodik a változatosságról, mint például a »Count down« vagy a »Standard cricket«. A kijelzőn angol pontkijelzés mutatja jól látható módon a játék állását a játékosok számára. Az ajtók kihajthatók, belül praktikus darts tartó található. 18 tartalék darts heggyel ellátott hat darts is tartozik a készlethez.

Még több gyerekjáték itt!

Kapcsolódó cikkek

Laboratorium.hu - ásványolaj a pizzásdobozban! - ásványolaj jelentése

Ásványolaj a pizzásdobozban?

Az Európai Unió egy új veszélyforrásra hívja fel a figyelmet. A papír csomagolóanyag ásványianyag-tartalma bekerülhet az élelmiszerbe, ami kifejezetten veszélyes.

A monitorbámulás 3 súlyos következménye

A monitorbámulás 3 súlyos következménye

Milyen testi változásra számíthatsz, ha sokáig ülsz a monitorok, tévék előtt?

Híres alkotások hajra festve

Haj, mint festővászon

Élnek olyan kreatív fodrászok közöttünk, akik híres festményeket festenek rá ügyfeleik hajára.