Nyári programok gyerekeknek 2023-ban - tábor, film és könyvajánló

Mit csináljon a gyerek a nyáron?
Nyári programok gyerekeknek 2023-ban - tábor, film és könyvajánló

Ha egy igazi kis hercegnő anyukája vagy apukája vagy, akkor olyan nyári programmal kell lekötnöd a csemetédet, amelyben elegendő figyelmet kap, és kiélheti kreatív, művészi vagy szereplési vágyát. Íme három nyári elfoglaltság, amely garantáltan tetszeni fog a kislányoknak, de akár a kamasz lányoknak is.

Egy igazi csajos sorozat: Alexa & Katie

A Netflixen magyar felirattal is elérhető a két barátnő, Katie és Alexa története, akik tizenévesek, hamarosan ugyanabba a középiskolába fognak járni, és gyerekkoruk óta mindent együtt csinálnak. A lányok sztorija természetesen teli van vicces jelenetekkel, ám a sorozat komolyabb problémákat is bemutat: Mi a teendő, ha nehezen megy a beilleszkedés? Hogyan rendezhetők a viták úgy, hogy egyik fél se sérüljön? És mi legyen a fiúkkal? A lányok végül persze mindent megoldanak.

Egy könyvsorozat, amely egész nyáron leköti a lányokat

Mi lehetne hercegnősebb A neveletlen hercegnő naplója köteteinél? Meg Cabot híres regényfolyamából már két film is készült Anne Hathaway főszereplésével. A tizenegy részes könyvsorozatban nyomon követhetjük Mia életét, aki egyik napról a másikra válik egy törpeállam, Genovia hercegnőjévé. A kislányt rég nem látott nagymamája segíti az uralkodói feladatokra való felkészítésben, ám a csetlő-botló Miának nehezen megy a beilleszkedés az új környezetben. És persze ott vannak a barátai, akiktől nem szeretne megválni, az iskolai projektjei, amelyeket nem szeretne félbehagyni a hercegnősdi mellett. Vajon sikerül több lovat is megülnie egyszerre? Vagy Mia élete már sosem lehet olyan, mint régen? Ahogy a történet halad előre, Mia úgy nő fel a feladathoz: a nagymamájától kell átvennie Genovia kormányzását. A neveletlen hercegnő naplója lányok millióit varázsolta már el.

Itt a táncparkett bajnokai lehetnek a lányok

Mi lehet jobb szórakozás nyáron, mint egy tánctábor? A legtöbb kislány imád táncolni, ütemre mozogni, és jó ritmusérzékkel rendelkezik. A PEOPLE TEAM szakavatott tánctanárai mindenkinek segítenek megismerni és megszeretni a különféle táncokat, legyen szó hiphopról, jazztáncról, akrobatikus gimnasztikáról vagy társastáncról. A tánctáborban a lányok (és persze a fiúk is) elsajátíthatják a társastáncok vagy a showtánc alapjait, ám ha bárkit a zumba vagy a hastánc érdekel, ezekből is kínálnak ízelítőt.

Kapcsolódó cikkek

Vénusz képek modern változatai

Így néznek ki a híres Vénusz festmények modern, Photoshop változatai

Lauren Wade az az amerikai fotós, aki újraalkotta a nőket ábrázoló festményeket.

Különleges képek

Különleges képek

Alexa Meade élő olajfestményeket fest.

Belföldi kirándulóhelyek

Belföldi kirándulóhelyek

Adunk most néhány tippet, ahová autóval is könnyedén el lehet jutni, amennyiben családi kirándulást tervezünk.