Fogszabályozás az Optimum Fogászatnál

Manapság szerencsére már nem elérhetetlen vágyálom a tökéletes fogsor.
Fogszabályozás - Optimum Fogászat Budapest, IX. kerület

Manapság szerencsére már nem elérhetetlen vágyálom a tökéletes fogsor. A modern technológiáknak köszönhetően felnőtt korban is kiválóan lehet orvosolni a fogak illetve a harapás szabálytalanságait akár 1-1,5 év alatt! Az Optimum Fogászatnál többféle lehetőség közül, a fogorvos segítségével választhatja ki, pénztárcájához, és igényeihez mérten az önnek legmegfelelőbb készüléket.

Továbbá nálunk nem kell attól tartania, hogy a kezelési költség a fogszabályzás végére megfizethetetlen összegre rúg, hiszen az első ingyenes konzultáció során körülbelül 90%os pontossággal meg tudjuk becsülni a várható teljes költséget. Emellett már az első vizsgálat során meg tudunk határozni egy kezdetleges kezelési tervet, melyet az arc-és szájfotó analízisek után tökéletesítünk.

A tervek természetesen az arc és a mosoly esztétikai szempontjainak figyelembevételével készülnek, így végeredményben minden szempontból tökéletes mosolyt kapunk. Ráadásul az esetek túlnyomó többségében a fogszabályozást ma már foghúzás és műtét nélkül tudjuk kivitelezni, így nincs mitől tartani a tökéletes mosolyra vágyóknak!

Amennyiben Ön is fogszabályozáson gondolkodik, keresse fel az Optimum Fogászatot, és tájékozódjon lehetőségeiről első, ingyenes konzultációnk során!

Kapcsolódó cikkek

Az óvodai jelek jelentése

Az óvodai jelek jelentése

A vasalható ovis jelek fajtái széles körben mozognak, pontosan azért, mert minden figurának megvan a maga jelentése. Lássuk, hogy mit takarnak!

Híres alkotások hajra festve

Haj, mint festővászon

Élnek olyan kreatív fodrászok közöttünk, akik híres festményeket festenek rá ügyfeleik hajára.

Különleges képek

Különleges képek

Alexa Meade élő olajfestményeket fest.