Futóruhák a hidegebb napokra! - Tartsd a lépést!

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Futóruhák a hidegebb napokra! - Tartsd a lépést!

Az igazán elszántak a hideg időben sem hagyják abba a szabadtéri sportolást, azonban a lelkesedés mellett a megfelelő ruházattal is tesznek azért, hogy komfortosan, kellemes hőérzettel róhassák a kilométereket. A Tchibo webáruház sportruházat ajánlatában kifejezetten a hideg napokra alkalmas sportruhákat és kiegészítőket találunk, amelyekben ilyenkor is nyugodtan vághatunk neki a futásnak - sem a hideg, sem a láthatóság miatt nem kell majd aggódnunk.

A puhán bolyhozott belső oldal optimális hőszigetelésről gondoskodik a kapucnis női termo futófelsőben, amit két színben is megtalálunk a kínálatban: a sötétebb, padlizsán szín esetén ezüst, a szürke esetén pedig szivárványszínű fényvisszaverő dizájnelemek biztosítják, hogy sötétben is jól láthatók legyünk a lélegző, nedvességelvezető és gyorsan száradó, DryActive Plus kidolgozású felsőben, amelyen hálós betoldások is hozzájárulnak a kellemes viselethez. Fényvisszaverő szegélyt találunk az elülső, állvédős cipzárnál is, emellett kapucnit (copfnak való kivágással!), mobiltelefonnak, vagy kulcsnak való cipzáras zsebet, és kézmelegítős részt is találunk az ujjvégeknél, a hüvelykujjnak való kivágással együtt.

A fukszia színben kapható női mikropolár felső szintén kellemes megoldás a hűvösebb, csapadékmentes napokra, hiszen ezen a darabon kapucnit nem találunk, ám a sportos oldalsó betoldásokkal - amelyek nyomott, strukturált felülete vizuálisan is szép kontrasztot alkot a puha, meleg mikropolár anyaggal. Az állvédős cipzárral teljesen kizárhatjuk a hideget, míg az oldalsó zsebekben helyet találunk a különféle apróságok számára. A felső természetesen csapadékos időben is jól jöhet, hiszen ilyenkor a megfelelő, csapadékálló dzseki alatti meleg köztes rétegként funkcionálva nyújthat segítséget a megfelelő hőérzet elérésében.

A szélálló futódzseki remek példa az előbb említett külső rétegre, hiszen környezetbarát ecorepel® impregnálásának köszönhetően víz- és szennyeződéstaszító, így csapadékos időben különösen ideális darab a kinti sportoláshoz - ha pedig csupán a csapadék a hátráltató tényező, de különösebb hideg nincs, akkor egy vékonyabb felsővel is megfelelő viselet lehet. A dzseki teljesen szélálló, így minimalizálja a lehűlést, miközben rugalmas betoldásai biztosítják a szabad mozgást, DryActive Plus kidolgozása pedig a lélegző, nedvességelvezető, és gyorsan száradó tulajdonságokat. Hálós bélése is hozzájárul a tökéletes kényelemhez, fényvisszaverő paszpóljai pedig ahhoz, hogy sötétben is jól láthatók maradjunk. Karcsúsított szabásának köszönhetően a csinos megjelenésről sem kell lemondanunk, még sportolás közben sem, emellett olyan praktikus megoldásokat is találunk, mint az összetekerhető, pánttal a gallérhoz rögzíthető kapucni. A két színben kapható dzsekiből a fekete alapú verzión a vállakon található minta is fényvisszaverő, míg a kék darab esetén nagyobb felületet fed le a színes csíkokból álló geometrikus csíkozás.

A női termo futódzseki kifejezetten a hűvösebb időjárásban lesz jó választás, főleg a puhán bolyhozott belső oldalnak, és a köztes réteggel ellátott szövött betoldásnak köszönhetően - utóbbi még jobb védelmet biztosít a széllel szemben, és nagyon jó hőszigetelő is egyben! A DryActive Plus kidolgozás pozitív tulajdonságairól ennél a dzsekinél sem kell lemondanunk, ahogy a környezetbarát ecorepel® impregnálásról sem. Az állvédős cipzár, és a fényvisszaverő paszpólok és nyomott minták, valamint a két oldalsó, cipzáras zseb mellett nagyon hasznos apróság a fejhallgató számára kialakított kábelvezetés, és az ujjszegélyeken való kivágás a hüvelykujjak számára. A dzseki meghosszabbított hátrészén szintén található fényvisszaverő minta, emellett elöl és hátul is cikk-cakk steppelésű részek találhatók, amik vizuálisan is igazán feldobják a felsőt!

Mintha a dzseki ujjatlan verziója lenne a női termo futómellény, ami lényegében a dzseki összes pozitív tulajdonságát felvonultatja - az ujjak kivételével. A nagyrészt cikk-cakk steppelésű anyagon oldal és hátul a vállrészen találhatók sötétkék részek. A magas nyak és a meghosszabbított hátsó rész jó szövetségesünk lesz a hideg ellen, ahogy a puhán bolyhozott belső oldal, és a köztes réteggel ellátott szövött betoldások is. A két cipzáras, bevágott zsebben elférnek a nélkülözhetetlen apróságok, miközben a láthatóságról az első cipzárnál található fényvisszaverő paszpól gondoskodik majd. Akár az enyhébb időjárás, akár a nagyobb mozgási szabadság miatt döntünk a mellény mellett, mindenképp egy igazán praktikus darabbal leszünk gazdagabbak, amit jól kihasználhatunk majd a hűvös napokon.

A kínálatban található nadrágok a heti ajánlatban szereplő felsőkhöz, és meglévő darabjainkhoz is remekül társíthatók lesznek: a női termo futónadrág színes csíkos mintázat azonos a szélálló dzsekiével, míg a fekete nadrág lényegében egyszínű, felül a combok külső felén található rajta színes, fényvisszaverő, nyomott mintázat. A láthatóságról a nadrágszárvégeken található cipzárak melletti fényvisszaverő paszpólok is gondoskodnak, így a színes mintázatú nadrág esetén sem leszünk láthatatlanok sötétben. A térdhajlatnál hálós betoldások biztosítják a kényelmet, amihez a DryActive Plus kidolgozás is hozzájárul, a széles, rugalmas derékrésszel együtt, miközben a hőszigetelésről a puhán bolyhozott belső oldal gondoskodik majd.

A dinamikus szabásvonalú, mintás sportnadrág a különféle funkcionális tulajdonságok mellett (mint például a DryActive Plus kidolgozás, a fényvisszaverő elemek, a kulcsoknak kialakított belső zseb, vagy épp a széles, rugalmas derékrész) olyan érdekes és látványos megoldást is felvonultat, mint az a sztreccsanyag, amit az oldalán használtak, és amit megnyújtva láthatóvá válik a kontrasztszín! Így nem csak egy teljes értékű sportnadrágról beszélünk, hanem egy megjelenésében is igazán különleges darabról, amiben minden alkalommal öröm lesz kimozdulni! A nadrág sötétkék alapszíne ráadásul nagyon jól kombinálható a kollekció darabjaival - de akár a meglévő sportruháinkkal is!

A heti ajánlat összeállításakor természetesen a férfiakra is gondoltak, így számukra is rengeteg sportruha közül válogathatunk! A férfi termo futófelső két színben kapható, az egyszínű neonsárga mellett fekete-szürke színkombinációban is - ami közös bennük az a rengeteg, sportoláshoz elengedhetetlen tulajdonságuk! A DryActive Plus kidolgozású, lélegző, nedvességelvezető, gyorsan száradó anyag garancia a kellemes viseletre, ahogy a puhán bolyhozott belső oldal is. Hátul kisméretű, cipzáras zseb található a kulcsok, vagy a telefon számára, emellett az állvédős cipzár, a raglánujjak és a hüvelykujjak számára az ujjvégeken található kivágás is mind a komfortérzetet növelik. A jobb láthatóságról a fényvisszaverő elemek gondoskodnak, emellett a fülhallgató számára kialakított kábelvezetés is praktikus apróság. És hogy mi a különbség a két szín között? A fekete verziónál a hát- és a hónaljrészen található pikébetoldások kéttónusúak, így látható kontrasztot képeznek a felső fekete alapszínével, míg a sárga darabokon nincs látható különbség a színek között; ami biztos, hogy mindkét felső igazán kellemes és praktikus viselet a téli szabadtéri sportoláshoz!

A termo futófelsőhöz az igazán hideg napokon nem árt egy megfelelő legkülső réteg sem: a férfi szélálló futódzseki pedig éppen megfelel majd erre a célra! Teljesen szélálló kialakítása védelmet nyújt a lehűlés ellen, miközben a környezetbarát ecorepel® impregnálásnak köszönhetően víz- és szennyeződéstaszító is, a rajta található betoldások pedig rendelkeznek a DryActive Plus kidolgozás minden előnyével! A hálós bélés kellemes viseletet biztosít, az állvédős cipzáron pedig fényvisszaverő paszpólokat találunk - emellett a cipzáras mellzsebnél, és a két oldalsó zsebnél is található fényvisszaverő nyomott minta a dzsekin, hogy mindig a viselője mindig jól látható maradjon sportolás közben! Az ujjak bősége tépőzárral állítható a kívánt méretre, ráadásul a hüvelykujjaknak való kivágást is találunk a belső anyagon. A dzseki alsó szegélyén rejtett húzózsinórt és végelzárókat találunk, így itt is tökéletesen kényelmesre állíthatjuk a ruhadarab bőségét.

A fényvisszaverő férfi futónadrág igazán tökéletesen párosítható a felsőkhöz, hiszen ez is kifejezetten a hideg időben való használatra készült: a puhán bolyhozott belső oldallal biztosítja majd a megfelelő hőszigetelést sportolás közben, miközben az általános kényelemről is gondoskodik a rugalmas derékrésszel, az alábélelt cipzárakkal a nadrágszárakon (amelyekhez belül csúszásgátló szilikonbevonat, kívül pedig fényvisszaverő paszpólok tartoznak), vagy épp a rugalmas, hálós betoldásokkal - miközben a DryActive Plus kidolgozás minden előnyét is biztosítja. Emellett a kulcsok tárolására szolgáló kis belső zseb is van rajta, ahogy néhány plusz fényvisszaverő dizájnelem is, hogy biztosítsa a láthatóságot sötétben is!

A szélálló futónadrág esetén plusz funkció, hogy a szélálló elülső oldal biztosítja a lehűlés elleni védelmet, miközben a nadrágokból már ismert szinte összes funkció is gondoskodik a kényelemről és a kellemes, biztonságos sportolásról: A DryActive Plus kidolgozás természetesen itt is alap, ahogy a puhán bolyhozott belső oldal és a fényvisszaverő dizájnelemek is. A kulcsok számára hátul található egy kisméretű zseb, a rugalmas derékrészen pedig szalaggal szabályozható a bőség. A nadrágszárvégek alábélelt cipzárjáról - amelyen itt is megtalálható a belső csúszásgátló szilikonbevonat - sem kell lemondani a szélálló nadrág választása esetén, illetve a rugalmas betoldások is adottak, így ez a nadrág tökéletes választás lesz, ha a szeles időben sem akarunk lemondani az aktuális edzésről!

A megfelelő nadrágok és felsők mellett egyéb apróságok is szükségesek lehetnek ahhoz, hogy hidegben is jó élmény legyen a sport, éppen ezért a kínálatban a különböző kiegészítők is jelen vannak! A fényvisszaverős, szélvédő fejpánt segítségével melegen tarthatjuk a füleinket és a homlokunkat, miközben láthatók maradunk, így több szempontból is hasznos tagja lesz majd a téli futószetteknek. Az uniszex fejpánt rugalmas külső anyagának és paszpólózásának köszönhetően optimálisan illeszkedik a fejre, a hőszigetelésről hurkolt mintájú belső anyaggal, a láthatóságról pedig fényvisszaverő elemekkel gondoskodva.



A kiegészítők közül a kesztyűk sem maradhattak ki, ezek közül szélálló, valamint szélálló és fényvisszaverő megoldásokat is találunk, így az igényeink alapján választhatjuk ki a legmegfelelőbb darabokat! Mindkét kesztyű teljesen szélálló, vízhatlan és lélegző, emellett csúszásgátló, szilikon nyomott mintákat találunk a tenyérrészükön, miközben a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén szennyeződéstaszítók is. Mivel a legtöbben okostelefonnal követik sporttevékenységüket, így az ezek kezeléséhez szükséges érintőpontok is megtalálhatók rajta, így nem kell majd levennünk a kesztyűt az érintőképernyők kezeléséhez sem. A csuklórész rugalmas, bordázott anyagból készült a tökéletes kényelem érdekében - a fényvisszaverő kesztyű esetén a szürke betoldások biztosítják az extra plusz funkciót.

Az igazi sportemberek az edzéseken kívül is szívesen alkalmazzák a sportosabb öltözködési megoldásokat, de néha elengedhetetlen az elegánsabb megjelenés. Az ilyen esetekre is találunk néhány sportosan elegáns darabot a kínálatban mind a férfiak, mind a hölgyek számára: a női kapucnis termokabát remek példa erre, hiszen vízhatlan, szélálló és lélegző High Performance bevonatának és a lezárt varrásoknak, valamint a szennyeződéstaszító ecorepel® impregnálásnak köszönhetően igazán jó választás az őszi és téli napokra. Emellett vízálló is: külső anyaga max. 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen! A különösen meleg és puha termoszigeteléssel, a magasan záródó gallérral (és az állvédős, kétutas cipzárral), és az állítható bőségű, levehető kapucnival lényegében teljesen kizárhatjuk az esőt és a hideget, miközben a két belső és a két külső, bevágott zseb elegendő helyet ad az apróságoknak, amiket mindig magunknál tudnánk. A derékbőséget rejtett húzózsinórral állíthatjuk a megfelelőre, így igazán kényelmesen érezhetjük magunkat a szürke és fekete színben is kapható termokabátban!

A férfi parka kabát a női termokabáthoz hasonló tulajdonságokkal bír, így a sportos stílus kedvelőinek tud mégis elegánsabb megoldást nyújtani a hűvösebb napokon, például munkába menet. A víz- és szennyeződéstaszító tulajdonságot ennél a kabátnál is a környezetbarát ecorepel® impregnálás biztosítja, miközben a külső anyag vízállósága ebben az esetben is max 3.000 mm. A lezárt fővarrások és a bélelt kapucni a levehető műszőrme gallérral a komfortérzet szolgálatában áll, a teljes kényelemről pedig a húzózsinórral állítható bőségű derékrész gondoskodik. A legfontosabb apróságoknak természetesen itt is bőven van hely a két belső zseb, a két mellrészen található bevágott zseb, és két oldalsó, zsebfedős zseb valamelyikében. A sötétszürke szín ráadásul könnyedén társítható bármilyen szetthez, így valóban bármihez alkalmazható lesz a hűvösebb napokra való parka.

A teljes kínálatban természetesen további sportruhák és kiegészítők közül is válogathatunk, így érdemes alaposan átnézni a lehetőségeket, hogy a téli hónapokban is a lehető legfelkészültebben vághassunk neki a sportolásnak!

Kapcsolódó cikkek

Vénusz képek modern változatai

Így néznek ki a híres Vénusz festmények modern, Photoshop változatai

Lauren Wade az az amerikai fotós, aki újraalkotta a nőket ábrázoló festményeket.

Laboratorium.hu - ásványolaj a pizzásdobozban! - ásványolaj jelentése

Ásványolaj a pizzásdobozban?

Az Európai Unió egy új veszélyforrásra hívja fel a figyelmet. A papír csomagolóanyag ásványianyag-tartalma bekerülhet az élelmiszerbe, ami kifejezetten veszélyes.

Tűzzel szárítja be a hajat

Tűzzel fixál hajat ez a borbély

Egy palesztin borbély, Ramadan Adwan tűzzel állítja be vendégei haját tökéletes formára.