Luxusvilla komplexum a Római parton

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római parton, csupán pár méterre a Dunától!
Luxusvilla park Budapesten - The Village, Római part

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római parton, csupán pár méterre a Dunától! A különleges villapark a belvárosi pezsgés és a vidéki élet elemeit ötvözi és a „The Village” nevet kapta. A minimál stílust és a letisztult eleganciát kedvelő igényes közönség nemsokára a Rómaira költözik, ugyanis hamarosan átadják a rekord idő alatt értékesített luxusvilla komplexumot.  


Pár hónap múlva 23 prémium villát adnak át a Római parton, hiszen hamarosan elkészül Budapest első luxusvilla parkja, amelyet kifejezetten a budapesti igényesebb közönség igényei szerint álmodott meg a népszerű luxusvilla építész, Singer Ádám és csapata a Singer Design. Az építész elmondta: még őt is meglepetésként érte, hogy ilyen hamar értékesítették a villákat. „Meglepődtem, hogy milyen gyorsan elkeltek a villák, viszont ez csak megerősített minket abban, hogy igény van a prémium építészetre Magyarországon” – mondta el Singer Ádám.

A The Village villapark a III. kerület egyik legkedveltebb részén, a Római parton helyezkedik el. Az otthonok könnyed elrendezését a nagy alapterület, valamint a rajta kialakított park, játszótér, az utak menti zöldsávok, járdák, a tágas elő- és hátsókertek csak még szabadabbá teszik, közvetlen telekkapcsolata a Duna-parttal pedig egyfajta exkluzivitást teremt. 23 minimál stílusú luxus villa, 16 lakással, csónakházzal, kültéri medencével, egy közös portával és egy közösségi épülettel kerül kiépítésre. A csaknem 2,7 hektáros alapterületen elhelyezkedő önálló egyedi, mégis összességében egységet képező különleges villák a természet elemeit hordozzák magukban, kialakításukat pedig a kényelem és szabad érzés ihlette. 

„Biztosan sokan vannak, akik egyetértenek velem abban, hogy még mindig a Római az egyik legmenőbb hely Budapesten. Amint beköszönt a tavasz, a Duna közelsége, a hekk, a langalló és az idilli hangulat mindenkit idecsábít. Ebben a szemléletben alkottuk meg a The Village villa-parkot, amely kifinomultan adja át azt az életérzést, amelyre mindenki vágyik. Tökéletes összhang a nyüzsgő városi élet és a kertváros csendes, idilli hangulata között” – folytatta Singer Ádám építész. Hozzátette: szerint egy ehhez hasonló fejlesztés esetében rengeteg múlik a beruházó és az építész együttműködésén.


„Németh György az egyik legvizionáriusabb beruházó, akivel valaha dolgoztunk! Érti a prémiumot, nagyvonalú, kreatív. Sokat tanultam tőle.” Az építész elmondta: míg Magyarországon még kevesen ismerik, de külföldön már régóta népszerűek az ún. kohabitációk, amelyek a prémium építészet mellett új közösségeket is teremtenek. „A projekt típusa nem ismeretlen nemzetközileg. Jómódú társadalmakban vannak példák felsőkategóriás villa ’telepekre’. Gondoljunk csak Fort Lauderdalere Floridában, vagy a Pálmára Dubaiban… Ezekben az a közös, hogy teremtettek egy átfogó, elvarázsoló környezetet, amiben minőségi épületet volt érdemes csak építeni, olyan drága és exkluzív volt. Eredményként hasonló jómódú szomszédságok alakultak, közös védelemmel és értékrenddel. A mi projektünk kisebb léptékben, de hasonló célokat tűzött ki, de a beruházó révén, összehangolt megjelenésű épületekre is lehetőség nyílt.” 

A villapark beruházója, Németh György évekkel ezelőtt szeretett bele a Római part környékébe, korábban a közelben található Római Terasse Lakóparkot is ő építtette. 

„Amikor a Római Terasse-t csináltam akkor jöttem rá, hogy egy exkluzív helyen lévő lakóparknál nem a kisebb lakások, hanem a nagyobb ingatlanok a vásárlóközönség kedvencei. Ezért ez alapján választottam ki a Duna parton ezt a 2.7 hektáros telket. Akkor jött az ötlet, hogy csináljunk egy minimál stílusú villaparkot, ahol az emberek nemcsak egy nagyobb lakást kapnak, hanem egy kertet és egy közösséget is” – mondta Németh György projekt menedzser, aki hozzátette, hogy a The Village-ben a szokásostól eltérő belmagassággal, időtálló felületekkel és óriási nyílászárókkal találkozhatnak a lakók, melyek a Singer Design munkáját dicsérik, ezek pedig hozzájárultak a villák kiemelkedő népszerűségéhez is.

Németh György kiemelte: mivel a villák a Duna parthoz közel helyezkednek el, ezért extra hangsúlyt fektettek az árvízvédelemre is. Gátat építettek, így az árterülettől teljes mértékig függetlenítették lakóparkot. 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Kullancsok, Lyme kór, kullancsok által okozott betegségek

Összegyűjtöttünk sok hasznos infót kullancs témában

A kullancsok 50%-a fertőző, és a fertőző kullancsok 98%-a a Lyme valamelyik kórokozójával fertőzi áldozatát.

Vénusz képek modern változatai

Így néznek ki a híres Vénusz festmények modern, Photoshop változatai

Lauren Wade az az amerikai fotós, aki újraalkotta a nőket ábrázoló festményeket.

Okos autópálya Hollandiában - smart highway - Daan Roosegaarde tervezésében

Világító utak Hollandiában

Daan Roosegaarde olyan utakat tervezetett Hollandiában, amik sötétben világítanak.